Утре Европейският парламент ще гласува законодателните промени, станали известни като

...
Утре Европейският парламент ще гласува законодателните промени, станали известни като
Коментари Харесай

Утре евродепутатите гласуват пакет Мобилност

Утре Европейският парламент ще гласоподава законодателните промени, станали известни като пакет " Мобилност ". До последно не е ясно какъв ще е вотът, а съгласно евродепутати става въпрос за разлика сред 1-2 гласа. 

" Няма да кажа, че съм оптимист. Очаквам да видя какво ще се случи, има разнообразни клюки. Има подготвеност да създадем митинг, свързали сме се с всички браншови организации ", разяснява евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия. 

Над 120 000 глави на български фамилии работят като тираджии, съобщи Джамбазки. 

Той разяснява, че най-важното за българските превозвачи е да не се гласоподават измененията, които плануват на всеки три седмици водачът да се връща в страната. 

" Това е безусловно нарушаване на правилото за свободно напредване в Европейския съюз ", сподели той. 

Евродепутатът изясни, че условието за нощуване в хотел, щяло да докара до спомагателни вреди, като да вземем за пример обири на камионите. Застрахователят обаче не покривал вредите, в случай че водачът е отвън камиона. 

Евродепутатът Андрей Новаков изясни, че през последните няколко седмици е разговарял със свои сътрудници, в това число от Западна Европа. Според него силите били изравнени и в последния миг ще стане ясно по какъв начин ще се гласоподава. Новаков разяснява, че евентуално разликата ще е 1-2 гласа. 

" В момента вършим в действителност опълчение. Те са повече от нас ", сподели Новаков. 

Той разяснява, че сега пакетът е доста по-добър от този, който е препоръчан първоначално. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР