Утре (5 февруари) в зала Левски София в среща от

...
Утре (5 февруари) в зала Левски София в среща от
Коментари Харесай

Камило Плачи: Предстои ни много труден двубой с Левски

Утре (5 февруари) в зала " Левски София " в среща от 13-ия кръг на Efbet Супер Волей на Левски гостува първенецът Хебър (Пазарджик). В първия мач от сезона " сините " записаха чиста победа в Пазарджик и по този начин нанесоха на първенците първа загуба в шампионата след серия от 35 дуела без проваляне за година и половина.
 Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей
Във краткотрайното класиране Хебър и Левски са втори и четвърти с индикатори надлежно 10/2 (победи/загуби) и 9/3. Треньорът на " тигрите " Камило Плачи приказва преди мача в неделя.
 Левски измъкна победа над Монтана в Efbet Супер Волей след изключителна драма Левски измъкна победа над Монтана в Efbet Супер Волей след изключителна драма
" Загубихме първия мач против Левски за сезона и в този момент несъмнено желаеме да спечелим в София. Предстои ни обаче доста сложен дуел. Левски е добре уравновесен тим от млади и опитни играчи. Води го добър треньор. През есента, когато загубихме от Левски и ЦСКА, имахме доста и разнообразни проблеми, а противниците се оправиха добре. Сега, както споделих, желаеме да се реваншираме и да победим. Спечелихме Лупата на България, което бе доста значимо за тима, клуба, а и за Пазарджик като град ”, съобщи Плачи.
 Камило Плачи претендент за селекционер на Словения? Камило Плачи претендент за селекционер на Словения?
" Смятам, че Левски е направил правилния избор да развива план с развъждането и развиването на млади волейболисти. Има доста забавни такива. Тепърва следва обаче най-важното. Тези момчета би трябвало да се укрепват и развиват на полето. Иначе качеството е налице. Има волейболисти, които са с капацитет да играят на най-високо равнище. Мони Николов да вземем за пример ”, показа още треньорът на Хебър.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР