Утре – 26 юли от 21.00 ч. до 05.00 ч.

...
Утре – 26 юли от 21.00 ч. до 05.00 ч.
Коментари Харесай

Утре през нощта движението на автомагистрала „Тракия“ ще е ограничено

Утре – 26 юли от 21.00 ч. до 05.00 ч. на 27 юли, придвижването в сектора при 42-ри километър на автомагистрала „ Тракия “, в региона на мотел „ Ихтиман “ ще се реализира през локалните платна вляво и дясно на съществуващите търговски крайпътни обекти. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ), представени от Агенция Фокус.

Временната организация на придвижването е по отношение на ремонт на пешеходен мост (пасарелка) над автомагистрала „ Тракия “.

Трафикът в посока Пловдив ще бъде пренасочен през отбивката за бензиностанция „ Лукойл “ и Мотел „ Ихтиман “. В посока София през отбивката за бензиностанция „ Петрол “.
Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация по обходния маршрут.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР