Устатата и доста чепата рускиня Виктория Капитонова не пропуска сгоден

...
Устатата и доста чепата рускиня Виктория Капитонова не пропуска сгоден
Коментари Харесай

Виктория Капитонова взриви бомбата: Разкри коя е победителката в "Ергенът" 2!

Устатата и много чепата рускиня Виктория Капитонова не пропуща благоприятен случай да изпъкне и да накара всички да заговорят за нея. Славата на победителката в първия сезон на " Ергенът " залезе бързо и то по две аргументи. Първата бе, че феновете искрено не я понасяха. А втората, че даже ергенът Виктор Стоянов не й даде пръстен и я избра отнемай къде...

Сега Викито откри метод да се направи на забавна и несъмнено, това е обвързвано с втория, иден сезон на риалитито. Тя разяснява предаването в профила си с почитатели и с подигравка съобщи, че благородно завижда на участничките, тъй като Евгени Генчев бил в пъти по-готин от Виктор Стоянов.

" Тези девойки имат повече шанс от нас. Новият ерген е по-хубав, по-умен и доста по-възпитан, образован и съумял от нашият ", съобщи с щръкнал нос Капитонова, която не поддържа никакви връзки с Виктор от самия край насам.

Рускинята обаче взриви и страшна бомба като призна, че знае коя е победителката в новия сезон. " Знам кое е момичето, несъмнено. Но към този момент най-малко ще я вардя в загадка, с цел да ви е забавно ", смигва Вики.

Знае се, че кандидатките за сърцето на Евгени Генчев ще са общо 25 девойки, като тази година се гледа повече на интелектуалния им багаж, в сравнение с визията. Но сме сигурни, че ще има някоя скандалджийка и куха лейка - ей по този начин, за рейтинга.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР