Установили сме мястото, откъдето е проведена атаката, а също и

...
Установили сме мястото, откъдето е проведена атаката, а също и
Коментари Харесай

България ще поиска екстрадицията на извършителя на хакерската атака

Установили сме мястото, откъдето е извършена офанзивата, а също и трите имена адреса и местонахождението на едно от лицата, направили офанзивата. Ще желаяме екстрадицията на това лице от Руската федерация. 

Това сподели зам.-главния прокурор Борислав Сарафов по БТВ. Той изрази подозрение, че лицето ще бъде докарано и сподели, че би било наивно да чака подпомагане от съветската страна. 

" Във виртуалния свят остават доста повече следи, в сравнение с в действителния, изключително в случай че разполагаме с нужния програмен продукт. Лицето е на територията на град Магнитогорск в Руската федерация ", сподели Сарафов. 

Той добави, че офанзивата е повърхностна и не са източени данни от осведомителните масив, не са повредени масивите и няма да затрудни работата на институциите. 

По думите му единственият резултат от офанзивата е бил затрудненият достъп до уеб страниците. Той заяви, че съгласно " Телеграм " канала на групировката „ Килнет “, която работи на територията на Руската федерация, тази офанзива е била предизвестие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР