Установеното в хода на ревизията задължение е платено преди издаване

...
Установеното в хода на ревизията задължение е платено преди издаване
Коментари Харесай

НАП: Васил Божков е платил задълженията си към държавата frognews.bg

Установеното в хода на проверката обвързване е платено преди издаване на акта, предвид на което все още всички наложени обезпечителни ограничения, включително във връзка с притежаваните от лицето дялове и акции в 30 търговски сдружения, са анулирани, показват от Национална агенция за приходите.

 

Българска телеграфна агенция изиска от Националната организация за приходите информация по отношение на запорите на парцели и сметки на компании или персонална благосъстоятелност на Васил Божков.

 

Преди дни Национална агенция за приходите за общо 49 634 300 лева, наложени на компании на обвинения хазартен предприемач Васил Божков. Това излиза наяве от разпореждане за анулация на наложените обезпечителни ограничения, оповестено в Търговския указател.

 

Отмяната на запорите се е случила при започване на август въз основата на ревизионно произвеждане на Васил Божков, която е завършило с акт на Национална агенция за приходите, с който не са открити отговорности към хазната. Въпреки това обаче капиталът на огромна част от въпросните сдружения на хазартния предприемач остават запорирани от антикорупционната комисия КПКОНПИ поради наказателно дело против него.

 

ФрогНюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР