Установени са случаи, в които директорът на Басекнова дирекция -

...
Установени са случаи, в които директорът на Басекнова дирекция -
Коментари Харесай

Директорката на Басейнова дирекция - Пловдив указвала да не се извършват проверки на определени фирми

Установени са случаи, в които шефът на Басекнова дирекция - Пловдив Цветелина Кънева е указала чиновниците да не правят инспекции на избрани лица и компании. Това сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева на брифинг след акцията в пловдивската Басейнова дирекция, представена от „ Фокус “.

Несъгласните с управлението след това са били уволнявани.
Директорката на Басейновата дирекция в Пловдив с обвиняване за занемареност Причината е противозаконен сондаж в пловдивския захарен цех
Заедно с нея още двама са привлечени като обвинени - основният юрист на дирекцията и общински консултант са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за осъществяване на длъжностни закононарушения, подкупи и търговия с въздействие.

Кънева беше задържана предходната седмица и й беше повдигнато обвиняване за занемареност.
Арест, претърсвания и изземвания в Басейновата дирекция в Пловдив Задържаха директорката Цветелина Кънева
Обвиняемите са основали скица за приемане на пари против издавани разрешителни по Закона за водите. Когато били установени нарушавания по време на осъществяване на инспекции, основният юрист насочвал съответния извършител към избрана от общинския консултант хидрогеоложка компания. Вместо нормалната цена от 3000 лева, за узаконяването съответната компания желала такса от 8000 лева Разликата се разпределяла сред членовете на ОПГ, показват от прокуратурата.

Ако документите, входирани в дирекцията били направени от друга компания, друга от доверените на обвинените, шефът казвал на подчинените си преписката да бъде бавена, до момента в който вложителят не бъде ориентиран към „ вярната “ компания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР