Успяла, стилна и интелигентна – от Иванка Тръмп определено може

...
Успяла, стилна и интелигентна – от Иванка Тръмп определено може
Коментари Харесай

Тайните на Иванка Тръмп за успех

Успяла, стилна и умна – от Иванка Тръмп несъмнено може да се научи нещо скъпо!

Наследницата на Доналд Тръмп има своя линия бижута, чанти и обувки и е вицепрезидент в една от фирмите на Trump Organization, занимавайки се с бизнес с недвижими парцели.

Най-добрият съвет, който в миналото е получавала?

Да обичам, това, с което се занимавам.  Винаги може да се откри някой с по-добри механически или финансови умения, само че нищо не може да размени пристрастеността. 

Най-хубав спомен от детството

Обичах е да заставам на пода на банята в пижама, гледайки по какъв начин мама се подготвя за някакво събитие. Слагаше блестящо алено червило и сини сенки… Все отново това беше през 80-те.

Най-хубав сувенир

Когато бях дребна,  берях цветя, където и да пътувахме с мама,  по-късно ги изсушавах и ги покривах със смола. Втърдените изсушени цветя бяха доста красива украса вкъщи. Сега закупувам най-много облекла за щерка ми.

Любимо занимание

Преди да се омъжа, единственото нещо, обвързвано с готвене, което присъстваше в кухнята ми, бяха две тенджери и един грил от колежа. 

Най-голямото прелъщение

Благодарение на чешко-немския ми генезис, не мода да устоя на изкушения като задушени ястия, наденица, юфка и всичко, което съдържа топено сирене. Не са най-хубавите разновидности от диетична гледна точка…

Снимки: Profimedia

Виж още:
Какво заглавие ще поставиш на живота си?
5 тактики за повече ентусиазъм
Разбери дали си подготвена за бебе

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР