Успял, разглезен и потънал в лукс. Така живее напоследък младият

...
Успял, разглезен и потънал в лукс. Така живее напоследък младият
Коментари Харесай

Фолкаджия Удари Кьоравото И Заживя Като Плеймейтка

Успял, капризен и потопен в разкош. Така живее в последно време младият фолк артист Георги Щерев след раздялата с дългогодишната си половинка.

В изповед в новата си ария той признава, че е удовлетворен от свободата си. Оказва се, че и в действителния живот е удовлетворен от раздялата и се радва оптимално на сингъл статуса си. Скъпи почивки до екзотични дестинации, нов другарски кръг и чести купони са настоящите му занимания.

В трогателен статус той призна, че му е лишило доста време да се възвърне след серия изменничества и разочарования, само че не разкрива от какво естество са били те. Все отново е съумял да превъзмогне сложните си моменти и се усеща като спечелил от лотарията.

“С всеки минал ден от ден на ден се веселя на живота. След като си подарих няколко почивки съм зареден с нови сили за музикалната сцена”, признава Георги. Той показа новата си ария “Лошо момче”, която няма нищо общо с досегашните му планове.

Казва, че тя не е отдадена на никого, а желае хората просто да се забавляват на нея. Поне до момента в който не показа новите си песни, които щели да взривят летните клубове.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР