Успяхме да погасим всички просрочени задължения на БНТ към момента.

...
Успяхме да погасим всички просрочени задължения на БНТ към момента.
Коментари Харесай

Кошлуков: Погасихме всички просрочени задължения на БНТ

Успяхме да погасим всички просрочени отговорности на Българска национална телевизия все още. Приключихме тежки, насъбрани с години заплащания. Това заяви генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков в благодарствено писмо към чиновниците на медията, заяви публичната телевизия.

" От планиран недостиг 43 милиона лв. към края на 2019 година, през днешния ден малкия екран има отговорности единствено 4 милиона ", написа Кошлуков.

" Това нямаше да стане, в случай че всички вие не бяхте съпричастни и подготвени да помагате през тази сложна и тежка година и половина. От името на Управителния съвет на Българска национална телевизия и персонално от мое име, желая да ви благодаря сърдечно за разбирането и търпението.

Днес Българска национална телевизия е в доста положително финансово положение, посредством и на вашата безрезервност и труд.

Вярвам, че към този момент ще можем да работим по-лесно, обезпечени материално и да подготвим новия ефирен сезон доста по-добре.

Още един път бих желал да изкажа своята сърдечна признателност към всички вас. Задължен и благодарен съм ви, че позволихте на мен и на сътрудниците от УС да се оправим с този сложен проблем.

Като ви приветствам с празника на Христовото Възкресение, оставам откровено Ваш ", написа още генералният шеф на Българска национална телевизия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР