Успях да обединя около 10 малки партии и няколко НПО.

...
Успях да обединя около 10 малки партии и няколко НПО.
Коментари Харесай

Вили Лилков : Жълтите павета да не се редят, сякаш си правиш банята със старите плочки

Успях да обединя към 10 дребни партии и няколко Неправителствени организации. Имаме цялостни листи за общински съветници и районни кметове. В екипа ми са 13 индивида с докторски степени, някогашни министри, преподаватели, шефове на учебни заведения и доста спортисти с достижения. Представям програмата си на разнообразни браншове. Това съобщи претендентът за кмет на столицата от коалиция " Синя София " Вили Лилков за " Твоят ден ". 

По думите му в София има прелестни условия за туризъм, тъй че секторът би трябвало да е приоритет.

" Трябва да бъдат ремонтирани директните на " Витоша ", с цел да поемат част от потока на хора и натиска. Нужно е възстановяване на осветлението, градския дизайн, оправяне на тротоарите, които да бъдат пространства за коли, само че и за пешеходци. Гражданите би трябвало да ремонтират фасадите си, с цел да се трансфорат близките улици в тихи пространства, припознати от хората като тихи кътчета. Необходимо е и озеленяване. Старите градски квартали могат да се трансфорат в доста уютни пространства ", акцентира той. 

Според него има 43 залежи на минерални води на територията на града, с 8 хидротермални вида вода.

" Има 500 литра механически дебит в секунда. Използва се единствено 30% от минералната вода в София - от питейна до такава за балнеологични потребности. София може да се трансформира в център на водоналивната промишленост и балнеолечебен също. Край града може да се направи и къмпинг. Трябва да се сътвори профилирана конструкция за изследване, употреба и развиване на минералните води. Логично е заместниците на Фандъкова да бъдат заменени. Столична община се нуждае от хора с хрумвания и дълготрайни политици. София би трябвало да огледа в бъдещето, в 21 век, сега градът гледа в краката си, в плочките ", разяснява Лилков. И добави, че при открити злоупотреби с публични поръчки, ще упорства отговорните да бъдат осъдени. 

" Жълтите павета са разнообразни по мярка и би трябвало да се сортират, а не да се редят, като че ли си правиш банята със старите плочки ", уточни още той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР