Успоредно с пазарното лансиране на изцяло новото поколение на Opel Corsa, компанията

...
Успоредно с пазарното лансиране на
изцяло новото поколение на Opel Corsa,
компанията
Коментари Харесай

Новият Opel Corsa и като миниатюра

Успоредно с пазарното лансиране на изцяло новото потомство на Opel Corsa, компанията показа и миниатюрата (1:55) на хитовия си модел, предопределена както за колекционери, по този начин и за подрастващите фенове на компактния автомобил.

От Opel разясняват, че сходно на пълноразмерната версия на новата Corsa и при миниатюрата, дело на Majorette, е обърнато изключително внимание към детайлите и особено към купеобразното осъществяване на задната част на количката.

Макетът на Opel Corsa е разполагаем в четири цвята- бял, оранжев, червен и наследник, всеки един от които с контрастни черни таван и външни огледала. Цената на миниатюрите е определена на 3.50 евро и може да бъде закупена в дилърските центрове на марката от 16 ноември.

Новата Corsa на Opel получи и изцяло електрическа версия, която обещава свободен пробег от до 340 километра, като за задачата се разчита на литиево-йонна батерия с потенциал от 50 kWh. Електромоторът на е с мощ от 136 конски сили и въртящ миг от 260 Нм. Колата може да се форсира от 0 до 50 км/ч за 2.8 секунд и от 0 до 100 км/ч за 8.1 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР