- Успешна ли ще бъде 2022 година за България? - Годината

...
- Успешна ли ще бъде 2022 година за България?
- Годината
Коментари Харесай

Топастроложката Алена: Отива си годината на омразата, започв...

- Успешна ли ще бъде 2022 година за България?

- Годината на Венера, 2022-ра, повтаря като осцилация и планета политически и стопански спешната 2013 година и стъпва върху наследството на предходните три години поради осцилация 6 ​- нумерологичното число на Венера.

Венера ни учи и орисва на умеенето да ценим собствеността ​- персоналната и духовната, да почитаме сътрудниците си - интимни и настоятелен, като одобряваме техните качества и право на мнение, с цел да сме си взаимно потребни. Не е изключено най-накрая да се появи предпочитание да поддържат връзка с близък си и в най-коравосърдечните хора, склонни към експанзия и закононарушения, към кармична отплата с цената на физическо принуждение и гибел.

Ще се стремим да даряваме любов и да бъдем обичани.

Най-важният въпрос, чийто отговор ще получим едвам в края на годината, е дали ще ни бъде разрешено, даже и да желаеме, да бъдем добротворци. Защото ​доброто побеждава мъчно и постепенно. През 2021 година господстваха ​злобата, ​омразата и експанзията освен в публичен, само че и в личностен проект и на битово равнище. Те и през 2022 година може да не позволен да се възцари успокоение и да продължат да гонят нереалните си цели без оглед на средствата. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат принудително налагани от малцинството по отношение на болшинството.

През първите месеци на 2022 година все ще сме заслепени от страстите и разрухата, която сами позволихме да нахлуе в битието ни през миналата година на Меркурий. Заменихме напред и нагоре с обратно и надолу, скрити зад високопарни лозунги за висок морал. Постоянните неистини, повторени хилядократно, се възприеха за истина. Да не забравяме, че Меркурий с изключение на занаятчия на речта е и патрон на лъжците и измамниците.

Позабравено остаряло статукво ще се облече в нови облекла, единствено и единствено да се докопа до властта, а късата памет на народа от суверен го трансформира в използван. Тази част от хороскопа ми за 2022 година съм я написала преди осем месеца.

- Какво вещае наличието на цели три двойки и нула в изписването на годината?

- 2022 година е притежател на три двойки и една нула и това трикратно повтаряне не поражда позитив, в противен случай, образува негативи и компликации в битието.

Всяка от трите двойки постановат такт, самообладание и послушание до малоумие, само че преобразуващи се в дебелоглав и посичане с недомислени думи. В основаната рецесия всеки опит за опрощение по-често ще е свестен повратно. И в цялата тази напрегната атмосфера в персонален, фамилен и публичен проект Плутоновата нула разрушава на пух и прахуляк шанса за естетика сред поколенията. Причината е, че тя е заградена от две двойки, вследствие на което настава опълчване и неспособност за съгласие. Бащи ще застават против синовете си, майки - против дъщерите си, възрастните родители - против техните наследници. Вместо хармонията, на която е притежател Венера, ни чака рецесия на общуването на всички равнища, постоянно прикрити зад лицемерно миролюбива усмивка-гримаса.

Ще обърна особено внимание на датата 22.2.2022 година, по която мнозина ще се прехласват в търсене на неръкотворна берекет и късметлийска орис. А и даже ще я оприличат на огледална, макар че пред двойката на февруари не се написа нула. Да напомня, че през целия 21. век няма нито една огледална дата, каквото и както някой да си фантазира.

В тази дата има шест двойки, а универсалната матрица на Питагор има цели седем двойки. Този факт се пояснява в двете посоки. Човекът, който им е зависим, ще е прекомерно сдържан, методичен и толерантен. И то до такава степен, че да бъде употребен, само че почитание да не му се поставя, а когато това се случи и бъде осъзнато от горкия пострадал със 7 двойки в персоналната си матрица на Питагор, тогава става нападателен, несъобразителен. Не премисля думите си и е подготвен да нарани с цената на физическо принуждение, което няма да му направи усещане, тъй като ще го одобри като подобаващ отговор на осъществената от него кармична отплата.

Съветът ми е родителите да не избират този ден за раждане със секцио поради модата за годината, тъй като, в случай че и имената на детето носят двойки в себе си, живот​ът му ще е цялостен неуспех. Ако то се роди единствено в този ден, тогава имената би трябвало да са подбрани по този начин, че да не съдържат осцилация.

- Ще се оправим ли дефинитивно с пандемията?

- За дефинитивно е още рано да се приказва, само че земната просвета бързо сътвори ваксина против вируса, която стремглаво понижи смъртността в практичните и трезвомислещи общества, към които нашето не се числи. Преобладаващата част от хората у нас лягат и стават с мисли за тайни теории, по какъв начин те са толкоз значими, че някой желае да ги чипира, че да ги подчини. Този остарял комплекс на българина - да показва значителност, с цел да прикрие чувството си за незначимост, е жилест и мъчно ще бъде надживян.

Колкото повече хора се имунизират, толкоз по-бързо вирусът ще отслабва и последователно ще се смали до сезонен грип.

А и колкото повече се развива човечеството, толкоз повече нови ваксини ще бъдат нужни за неговото оцеляване. А когато земни астронавти полетят в открития Космос, тогава цялото човечество наложително ще бъде имунизирано против болести, които битуват в безкрайните космополитен пространства и могат да унищожат планетарна цивилизация за часове.

- Ще се окаже ли кабинетът на новата четворна коалиция вярното решение на България за излизане от рецесиите?

- И аз съм любопитна да видя по какъв начин коалиция от орел, рак, щука и къртица работят в естетика и излъчват работещо държавно управление. Без подозрение в държавното управление има стойностни хора, които ще работят за България и за народа, само че не трябва да забравяме, че пристигналите с потвърдени изборни операции на власт имат скрита цел, която доста скоро ще стане очевидна. Освен това, имайки поради, че четворната коалиция се състои от хора, които и преди, и след съставянето на държавно управление не се понасят, е малко евентуално дълго време да подтиснат естествената си природа поради добруването на България.

Според астрологичното ми мнение стабилността на кабинета е в директна взаимозависимост от осъществяването на скритите, най-малко към този момент от обществото, задания, които има да извършва.

Освен това в природата и живота нищо не съществува единствено за себе си. Новото, положително или зло, покълва от остарялото, по тази причина и 2022 година ще се опита да внесе ред и естетика в мислите, душите и делата ни, в разграниченото ни общество. Ала всичко, което се случва, е стъпило на основата на предходните две години, тласнали България по пътя на хаоса, рецесията и разрухата. И още веднъж да повторя: предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат принудително налагани от малцинството по отношение на болшинството.

- Има ли риск от нови земетресения, митинги и предварителни избори?

- През цялата година ще бъдем подвластни на промени, постоянно непредвидени, само че и значително провокирани от нас самите, от разтърсвания в политическия живот, от развръзка на спорове до започване на нови. След последните парламентарни и президентски избори омразата сред хората добива истерични размери, само че има и доста отмалялост и равнодушие. Това, което е притеснително, е, че омразата се спотаява, само че продължава да се натрупа, което значи експлоадиране в недалечно време.

В дома на публичните контакти в хороскопа на България още през януари водят война три планети, водещи до ерес в връзките поради продължаващото нападателно опълчване на поколенията. През февруари хаосът в страната ще е забележим за всички. Има късмет да излезем от рецесиите до края на 2023-та или ще продължим най-малко до края на 2026-а.

- Ще успеем ли да наложим прагматичен звук, без да вършим неоправдани взаимни отстъпки, в връзките с Република Северна Македония?

- Прагматичният звук е безусловно неосъществим, тъй като за него се желаят две страни, от които едната - северномакедонската, да признае историческата истина. А тя е, че до 1945 година са българи, а след това с репресии са помакедончени, над 20 000 българи са убити. И на тази основа стартира да се гради новородена страна. България и Северна Македония са като два бряга на река, допирната точка е невъзможна, в случай че не бъде приета действителната историческа истина, за която сме в правото си.

Тук е мястото да напомня съществуването на един астрологичен аспект в звездната карта на България за 2022 година. За двадесет и една години, в които изготвям годишен хороскоп на България по месеци, този аспект се появява за пръв път. През май следим плашещо планетарно комбиниране. Нептун в Риби ще отмива отчасти негативите, само че няма да обезсилва воюващите Марс и Юпитер за суша, за водни територии и даже за териториално преразпределение, за което някой е отворил дума пред родни управници. А те са си разрешили да се замислят, впечатлени от препоръчаната им цена за измяната на родината си. Кармата ще ги накаже, само че обществото ще остане в незнание. През май някой ще води диалози с някого за „ продажбата “ или преориентирането на България. В каква тенденция, аспектът не споделя, само че ще е реалност.

- Ще има ли съществени спорове сред великите сили - Съединени американски щати, Китай, Русия?

- Русия и Съединени американски щати се надскачат кой по-съвършени оръжия за всеобщо заличаване има, а това е единствената допирна точка сред богатото американско общество и бедното съветско. В това време обаче Китай произвеждаше за богатите страни и в съзнанието на мнозина битуваше идилията за Кимерика, в която Китай постоянно щеше да е бедният производител за богатите американци. И по този начин безшумно, непретенциозно и без фукане в сегашното Китай към този момент става най-богатата страна на планетата, а дружно с Япония са най-големите притежатели на американски държавни скъпи бумаги. Какво ли ще се случи даже единствено в случай че Китай си изиска дълга? Съединени американски щати няма от кое място да вземат парите и не бих се учудила, в случай че към този момент се обмисля като вид война, която да обезсмисли дълга на Съединени американски щати. Ще ми е забавно да схвана, дай боже без война, какви оръжия има Китай и дали към този момент не е и първа военна мощ на планетата.

- За кои действия ще е най-благоприятна годината на Черния воден тигър?

- Първо да кажем, че в България годината на Черния воден тигър стартира на 1 февруари 2022 година в 7.46 ч. локално време.

Черният воден тигър, който ни повлиява според източния зодиак на всеки 60 години, е видимо открит и отзивчив по темперамент, само че в непредвиден миг демонстрира нокти и зъби и е кадърен да бъде праволинеен, даже нечовечен в упоритостите и стремежите си.

Тигърът е притежател на доста и разнородни ползи, авантюрист, подготвен да се впусне в рискови пътешествия и рисковани инициативи единствено с цел да задоволи устрема си към новото, незнайното, даже и като върви по ръба на бръснача. Винаги доброжелателен, подготвен да помогне, извънредно образован и изпълнен с жизнеспособност. Негативно качество е неговата колебливост, когато е в сериозна обстановка и се чуди дали да премълчи, или да нападне с цялата си експанзия. Въображението му го трансформира в талантлив интелектуалец, публицист или теоретичен корифей.

Всяка активност е подобаваща, само че впечатляваща ще е изявата на мъжете и дамите, родени в знака (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 г.), измежду инженерите, автомобилните състезатели, военните, бизнесмените, измежду скандалните политици, които ще бъдат и най-яростните бранители по въпросите на планетарните проблеми, на природата, както и на човешките права, тъй като за тях важи правилото или всичко, или нищо. За всички останали хора интензивността им в тези специалности както е причина за триумф, по този начин крие риска от неуспех и в хармонични фамилии, и при проблематичните. Ще се родят доста деца. През цялата година ще се изявят хората, отдадени на писателска активност, журналистика и публицистика. От дейностите на всички нас и най-много на медиите зависи стабилността на нашето общество.

През годината на Тигъра учените ще основат нови технологии, само че и нови страховити с мощта си оръжия.

- Успешна ли ще е годината за Пловдив?

- Каквото е за страната, това ще е и за Пловдив. Остане ли актуалното ръководство, възходът и икономическата стабилизация ще продължат. Всичко друго дава обещание нов напредък, само че след време, пътят до който минава през обир, митинги и политически безпорядък. Попарата ще я сърбаме, каквато сами си я приготвим с разсъдък или с ненавист и отплата, и след 2023-та е допустимо отново да пожелаем да отсечем клона, на който седим.

- Имат ли късмет за положително развиване значими за града планове, като пробива под Централна гара?

- Въпросът, който ми задавате, няма съответен астрологичен отговор и не е допустимо да има. Ще отговоря световно съгласно годината. Очевидно в 2021-ва - годината на световна смяна, нищо не е сторено по въпроса или има продължаващо забавяне. В годината на Венера, с осцилация 6, ще живеем по метода, който сме заслужили с дейностите си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР