Успешна година във всички сфери на своята дейност отчете ВиК

...
Успешна година във всички сфери на своята дейност отчете ВиК
Коментари Харесай

ВиК-Враца отчете успешна година

Успешна година във всички сфери на своята активност регистрира ВиК Враца на извършеното през вчерашния ден общо заседание на съдружниците. 
2022 година ще бъде запомнена с сполучливото осъществяване на капиталовата стратегия на територията на област Враца. Дружеството е и един от двата ВиК оператора в страната, които са изпълнили сполучливо строителните действия по Оперативна програма „ Околна среда 2014-2020г. “ в период. В края на отчетната година приключиха и строителните дейностите по осъществяване на плана по Програма за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година за замяна на водопроводна мрежа на територията на селата Малорад и Липница.
С осъществяване на действия по двете оперативни стратегии на територията на региона са сменени 95 километра водопроводна мрежа и 22 километра канализационна. 28 километра пък е дължината на осъществените реконструкции на водопроводната мрежа, които сдружението е направило със лични средства.  
ВиК Враца е и едно от ВиК сдруженията в страната, които приключват отчетната година на облага и даже усъвършенстват финансовите си резултати по отношение на миналата година.
Управителят Ангел Престойски акцентира, че в подтекста на забележителните компликации, пред които беше изправена стопанската система на страната и в частност ВиК сдружението през 2022г., единствено с помощта на положените старания от екипа на ВиК Враца и положителния мениджмънт, сполучливо и в период са приключили всички сложени задания. „ Ние ясно и неведнъж сме потвърждавали нашата ангажираност към възстановяване на предоставяните услуги, които да дават отговор на европейските стандарти за качество и в цялостно сходство с националното законодателство във ВиК бранша “ добави още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР