Успехи постигна боксьорът Антъни Джошуа, след като нокаутира Робърт Хелениус.

...
Успехи постигна боксьорът Антъни Джошуа, след като нокаутира Робърт Хелениус.
Коментари Харесай

Джошуа на конференция след нокаута. Какво каза той

Успехи реализира боксьорът Антъни Джошуа, откакто нокаутира Робърт Хелениус. Въшреки успеха обачаче  мнозина си разрешиха да го разкритикуват за стила, с който подходи против финландеца в шест от седемте рунда. Той реши да им отговори на собствен ред по време на конференцията след галата в Лондон.

" Това е, като игра на шах, а в профил шахът наподобява отегчителен ", сподели " Ей Джей ", представен от BBC.
-->
Апелите към британеца бяха за скоростен нокаут, както стори Дионтей Уайлдър против същия този противник през предходната година. Разликата обаче бе, че " Северния призрачен сън " подходи надалеч по-предпазливо, с цел да се опита да потърси по-дълго развиване на срещата.

В третия рунд се чуха освирквания от трибуните на " O2 Арена ". Те като че ли бяха ориентирани към Джошуа, тъй като бе прекомерно пасив и комбинациите му бяха единствено от 1-2 удара. Той обаче оспори това изказване и отвърна публицистите, че дюдюканията е допустимо да са били ориентирани към Хелениус, който също бе много въздържан.

Промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, съобщи, че е видял още веднъж остарелия Антъни Джошуа, само че към този момент е надалеч по-опитен войник от тежка категория.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР