Усмихнати и приветливи хора посрещнаха в центъра на Лъки областния

...
Усмихнати и приветливи хора посрещнаха в центъра на Лъки областния
Коментари Харесай

Само ГЕРБ може да постигне поносими цени на стоки, електричество, газ

Усмихнати и приветливи хора посрещнаха в центъра на Лъки регионалния координатор Георги Мараджиев, лидера на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова и претендента за депутат Йордан Куцев.

Оказа се обаче, че жителите на дребната община са обезсърчени от рецесиите в страната и обезпокоени за оцеляването си през зимата. Усещат го по джоба си, по сметките в магазина, по цената на дървата, която в доста случи е прекомерно висока, макар че гората е на един хвърлей.

„ Много от тях едвам свързват към този момент двата края. Хората споделиха, че са изгубили доверие във властта и не виждат вяра от на никое място. „ Всичко това е резултат от ръководството на „ Промяната “, която пристигна с доста вяра за утрешния ден и си потегли като остави безпорядък и съсипия “, разяснява Мараджиев.

„ Има вяра и тя е в устойчиво държавно управление и парламент. Съставени от хора, способени и знаещи, с опит и експертиза “, добави Трифонова.

Тя акцентира, че в случай че още веднъж ръководи ГЕРБ незабавно ще започват всички планове и схеми за финансиране от Националния проект за възобновяване и резистентност, с цел да се компенсира едногодишното забавяне и заплахата от загуба на средства.

Мараджиев добави, че „ това, което желаеме всички ние, единствено ГЕРБ може да го реализира! И знае решението – в битката с инфлацията могат да оказват помощ единствено действителните вложения. А вложения има единствено при ръководство на ГЕРБ “, бе безапелационен той. В края на срещата представителите на ГЕРБ приканиха: „ На втори октомври с номер 24, тъй като ние сме по-силни от хаоса! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР