Услужлив жираф с романтична душа помогна на един влюбен мъж

...
Услужлив жираф с романтична душа помогна на един влюбен мъж
Коментари Харесай

Романтичен жираф помогна на мъж да предложи брак

Услужлив жираф с сантиментална душа оказа помощ на един влюбен мъж да направи изненадващо и благо предложение за брак на приятелката си.

Жирафът Мили от зоологическата градина Дикерсън се оказа в центъра на добре умислен проект, формиран от изобретателния Коуди Хол от щата Мисури, с цел да изиска ръката на обичаната си, написа осведомителният уебсайт News Leader.

Служителите в зоопарка с наслада се съгласили да оказват помощ на Коуди.

В неделя те сложили въженце към врата на Мили, на което завързали годежен пръстен и зачакали Коуди и приятелката му Макайла Блейки да се появят.

Когато двойката отишла, чиновниците на зоопарка им предложили дребна екскурзия. Преди да приключат с обиколката, те предложили на младата дама да нахрани жирафа.

Гледачите обяснили по какъв начин тъкмо би трябвало да се нахрани жирафа и посочили на момичето няколко извършения за това, като най-после подали на Макайла зелена клонка и я подканили да я подаде на жирафа. Когато Мили се навела, с цел да хапне от свежите листа, въженцето с годежния пръстен се спуснало по врата ѝ право пред удивения взор на момичето, в чиито крайници Коуди към този момент бил коленичил и задавал въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен? "

Сега Коуди и Макайла възнамеряват пролетна женитба в църквата, където се срещнали за пръв път.

Зоопаркът в град Дикерсън разгласява фотоси от ексцентричното предложение за брак в формалната си страница във Фейсбук, към които написа, че чиновниците му се надяват Мили да бъде поканена на сватбата.

"Поздравления за Коуди и Макайла. Мислим, че Мили би трябвало да бъде вашата почетна шаферка, която да пази и носи пръстените в огромния и значим ден. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР