Условно наказание за смърт на две деца, които бяха блъснати

...
Условно наказание за смърт на две деца, които бяха блъснати
Коментари Харесай

Три години условно за шофьора, убил две деца с Ауди

Условно наказване за гибел на две деца, които бяха блъснати от черно " Ауди " край ханче " Клокотница " през 2016 година, получи водачът на колата Делян Делчев от Окръжния съд в Хасково.

Година и седем месеца след случая, в който починаха Никол Щерева и Даяна Янакиева, съдът сподели последната си дума. Делян Делчев е приет за отговорен за това, че " е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на повече от едно лице ". Съдът се съобрази и с извънредно тежкото здравословно положение на бебето на подсъдимия.

Почернените родители не направиха коментар: " Не че не желаеме, не сме в положение ". Присъдата не изиска да разяснява и подсъдимият.

Веднага след прочитане на присъдата ръководителят на тричленния съдийски състав Милена Тянкова обоснова решението им. Така стана ясно, че двете починали девойки са използвали алкохол преди да се качат на мотопеда, който е бил без регистрационни табели. Двете девойки починаха на място след случая през 2016 година

Делян Делчев е карал автомобила със 118 км в час, а в този сектор е позволено до 90 км. Според решението на съда Делчев няма право да кара в идващите пет години. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР