Условията за туризъм в Пампорово са отлични, според информация от

...
Условията за туризъм в Пампорово са отлични, според информация от
Коментари Харесай

Условията за туризъм в Пампорово са отлични

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, съгласно информация от Туристическия център в курорта. Функционират два лифта, които обезпечават достъп до главните атракции през летния сезон - Велопарк Пампорово и Приключенски парк "Язовира ".

"Пампорово " АД разгласи през това лято игра със селфита, наречена "Посети, показа, завоюва! ", а измежду премиите има ски карти и ваучери за услуги за идния зимен сезон.

В играта може да се взе участие със фотография от забавни места в Пампорово, оповестени от туристите в две от най-популярните обществени мрежи. Селфитата от курорта могат да донесат награди като едноседмична въжен превоз карта за зимния сезон, двудневна отмора в хотел в курорта, пакет за СПА центъра Body & Soul Spa Lounge " и други

Локациите в курорта, от които ще важат спортните фотоси са посочени в интернет страницата на "Пампорово ", както и подробните условия за присъединяване. Повече селфита от разнообразни места в Пампорово носят по-големи шансове за награди, допълват уредниците. Играта продължава до 20 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР