Условията за т.нар. коледните изненади по търговските обекти понякога може

...
Условията за т.нар. коледните изненади по търговските обекти понякога може
Коментари Харесай

Писмо до Флагман от една разстроена майка Елена Б.

Условията за така наречен коледните изненади по комерсиалните обекти от време на време може да са подли за клиентите, а отношението на чиновниците - да ги прогони вечно

Коледно въодушевление, песни, детски усмивки и промоции. Духът на празниците обзе целия свят. Търговските обекти оферират какви ли не трикове, с цел да привлекат вниманието на клиентите. Често тези коледни промоции или изненади обаче включват условия, които се оказват разочароващи за клиентите. Много тъпо и тъжно е обаче, когато разочарованият клиент се окаже дете. Какъвто е казусът през днешния ден от мол Галерия в Бургас.

Разочарована й майка Елена Б. изпрати писмо до публицистичната ни поща, с което изрича възмущението си:

Искам да изкажа безкрайното си отчаяние от Galleria Mall Бургас. На входа са сложили голям надпис,че сбъдват стремежи, без да напишат УСЛОВИЯТА, при които сбъдват стремежи на децата. След като започнахме да пишем въодушевено писмото до дядо Коледа, едно момиче пристигна и пред детето ми сподели, че в случай че нямам касова записка за покупка над 59 лева, ще й изхвърлят непосредствено писмото на боклука.

Започнах да изваждам касовите бележки от направените покупки, само че се оказа, че трябвало въпросните 59 лева да бъдат на един касов бон. Момичето още веднъж повтори, че не можем следователно да си изпратим писмото, защото няма смисъл - ще бъде изхвърлено на боклука.

Представете си в този миг детето ми, което е на 6 година, и има вяра и чака Коледа с неспокойствие, по какъв начин се почувства след тези думи и по какъв начин аз трябваше да му обясня, че писмото му няма да стигне дядо Коледа! Ще прикача фотография, която направихме преди да пристигна въпросната служителка. Снимка след нейното изявление не съумях да направя, тъй като бях заета да укротявам щерка ми!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР