Условия за теглене от PokerStarsВсички изисквания и условия, свързани с

...
Условия за теглене от PokerStarsВсички изисквания и условия, свързани с
Коментари Харесай

Покер Старс теглене на пари - какви са начините?


Условия за изтегляне от PokerStars

Всички условия и условия, свързани с, са разказани в детайли в Общите условия на уеб страницата на хазартния оператор. Няколко са главните разновидности, които ви разрешават изтегляне от вашата сметка. Едната алтернатива е да имате преведена по сметката ви облага от вашите игри. Подобен на този вид е да имате получен бонус, който няма условия за усвояването му.  Също по този начин можете да заявите изтегляне на парите от сметката си, в случай че сте подали такива и сте спазили изискванията на хазартния бранд да извършите нужния най-малък залог.

Как можете да теглите от PokerStars?

За задачата би трябвало да влезете в сметката си и да посочите опцията за изтегляне. След това ще се появят указания за тегленето и ще получите и имейл с код за удостоверение. Всички поръчки за изтегляне се преглеждат от екип на PokerStars. Самата процедура лишава до 2 работни дни. Важно е да се знае авансово, че тегленето на пари е допустимо единствено посредством платежния способ, който сте употребявали за складиране. Преди да усвоите парите обаче ще би трябвало да верифицирате акаунта си в платежната система, която употребявате. И, несъмнено, името в платежната система би трябвало да подхожда на записания от вас акаунт в платформата на PokerStars.

Получили сте
бонус от PokerStars. Как да го изтеглите?

На първо място би трябвало да сте наясно какви са изискванията за изтегляне на
бонуса. Като цяло бонуси без осъществяване на избрани условия не се оферират от никой хазартен оператор. Обикновено съществуват избрани ограничавания за правене на залог и за изтегляне. Едва, откакто ги спазите, ще можете да теглите пари от сметката си. Ако не сте наясно какви са съответните ограничавания, свързани с вашия бонус, можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на PokerStars.

Кои са платежните способи, които се поддържат от PokerStars?

Хазартният бранд поддържа редица платежни способи, с които клиентите могат да вършат депозити или тегления. Методите са: банкови преводи; електронен портфейл Eco, IDebit, MoneySafe, Much Better, Neteller, PayPal, PaySafeCard, Skrill, Webmoney. Естествено заплащания и тегления могат да се вършат с дебитни и кредитни карти. При всички изброени разплащателни способи има условие за най-малък размер на тегленето от 10 евро. Времето за култивиране на тегленията обаче мощно варира според от определения от вас способ. Най-дълго е при банковия превод – до 4 работни дни и при дебитната карта – от 3 до 5 дни. С електронните портфейли обработката на преводите става за 24 часа. Вие можете да проверявате придвижването на трансакцията посредством вашия акаунт в раздела „ История на преводите ”. Естествено и всеки платежен способ има свои такси. Информирайте се авансово къде тези такси са най-ниски и проверете и в какви случаи те се трансформират. За вас е значимо да имате благонадежден, бърз и сигурен разплащателен способ, с допустимо най-минимални такси за преводи и обслужване. Имайте поради че ще го ползвате и за складиране, в случай че играете регулярно. В този смисъл евентуално електронните портфейли са най-удачният избор. Ако изберете банков превод, ще би трябвало всякога да уведомявате отдела за работа с клиенти на
казиното.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР