Усещате ли коледния дух? Защото ние вече го усещаме и

...
Усещате ли коледния дух? Защото ние вече го усещаме и
Коментари Харесай

Коледният дух се настани трайно сред тези популярни българи! Секси Снежанки, пищни елхи и още...

Усещате ли коледния дух? Защото ние към този момент го усещаме и нямаме самообладание за тези топли дни, които ще ги прекараме на дивана, гледайки " Сам у дома ". Явно на тази вълна са и много от родните инфлуенсъри, тъй като те към този момент са подготвени с коледното въодушевление и декорация. Или най-малко по-нетърпеливата част от тях. Ето и кой какво направи до момента:

Наум и Теа

Инфлуенсърското семейство разгласява влог, с който дават обещание да ни стане коледно, в случай че го изгледаме. Е, на нас ни беше коледно така и така, само че в случай че при вас духа го няма, може да му хвърлите едно око. Във влога двамата първо обикалят магазините, а по-късно и украсяват дома си. За тях е и в действителност вълнуващо, защото щерка им Амая към този момент в една по-осъзната възраст и се радва по друг метод на протичащото се към нея.

Виж още: Изненада! Ася Капчикова чака трето дете едвам 1.5 година, след раждането на близнаците 

Софи Маринова

Поп-фолк певицата не изчака даже 1 декември, а украси елхата вкъщи още в края на ноември. Трябва да признаем, че празничното дръвче е със забележителни размери, а украсата внася въодушевление и уют. 

Гери Петкова

Инфлуенсърката стартира от ноктите с коледното въодушевление. Гери признава, че за първи път си разрешава да направи нещо по-различно и изобретателно с ноктите си, а ние би трябвало да признаем, че осъществяването е супер! И идеално се връзва с клъча за декор. 

Виж още: Да, това тяло се прави с домашни тренировки! Златка Димитрова за мотивацията и... мъжа до себе си 

Златка Димитрова

Не имаме вяра Златка да скапе формата си с коледни баници, питки и тежки софри, само че това не значи, че моделката няма да се наслаждения на приказни празници. А подготовката за тях стартира с най-важното - писмо до Дядо Коледа. В стори тя сподели по какъв начин със сина си Миро отиват да пратят писмото до Лапландия. Е, да се надяваме, че хлапето е слушало през годината и Дядо Коледа ще му донесе стремежи подарък!

Теодора Тодорова

Какво е Коледа без една секси Снежанка до елхата? Защото инфлуенсърката Теодора Тодорова е точно такава! И тя не дочака декември и елхата ѝ към този момент е украсена. Направи го с приятеля си Алекс, само че по много провокативно облекло. 

Виж още: " Уникална си, бебче ": Михаела Тодорова зае специфична поза в стеснен чеп

Валери Йорданова

На влогърката от дълго време ѝ е коледно на душата, само че снегът, който падна при започване на седмицата способства за още по-празнично въодушевление. " Толкова се веселя, че декември дойде със сняг! ❄️⛄️ Определено способства за коледното въодушевление, а и по този начин излизането на открито е надалеч по-приятно ", радва се тя. Иначе е ненужно да казваче, че в дома ѝ от дълго време е украсено.

Изображение: https://www.instagram.com/sofi_marinova_official/
https://www.instagram.com/shopov/
https://www.instagram.com/valerieyordanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР