Усещането за жена, представено по най-красивия и романтичен начин от

...
Усещането за жена, представено по най-красивия и романтичен начин от
Коментари Харесай

10-те най-ценни съвета за жените зад волана

Усещането за жена, показано по най-красивия и сантиментален метод от Ал Пачино, не постоянно е по този начин красиво и сантиментално. На пътя, възклицанието „ Жена е! “ не рядко е последвано от тон на конфликт и трошащи се стъкла и ламарини. Как го реализират? Мистерия!

Хиляди учени вършат проучвания и потвърждават всякакви дреболии, като неналичието на ориентировка в пространството и сбъркани цели зад кормилото от вида „ Спиралата над всичко! “. Дреболии, както казахме, нищо значително, което да дава пояснение на големите опустошения от почтеното паркиране пред бензинова колонка, покрай нуклеарна централа, на няколкостотин метра от Големия андронен колайдер.

Ей, някой ден едно такова паркиране, като се замисли човек, може да постави края на вселената, каквато я познаваме. Представяте ли си Хигс бозонът от Церн да се размаже по задния номер на туристка от село Логодаж с 18-годишна Micra. Вселената, която разказва Стивън Хокинг, е толкоз нежна, че може да бъде срината от една деликатна дама от благоевградско село, единствено с 42 маневри на заден ход.

Но… да оставим неприятните мисли и да погледнем апокалипсиса от положителната му страна. Нека действаме превантивно, като министерство преди злополучие, като Българска народна банка преди банков срив, като диетоложка в турска сладкарница и впрочем. Важното е да се даде добър съвет на дамите зад кормилото. Съвет, който би бил потребен даже и на капитаните на Титаник и Хинденбург. Сега гратис получавате не един, не два, а цели 10 скъпи препоръки. При това няма да ви караме да си купите наколенки или пасатори.

1. Педалът за газта не е магическо решение на всички проблеми

Макар да води до по-бърза развръзка, натискането на газта до дъно при 90-градусов завой, може да трансформира елементарна дворна врата в рампа за политане. На дамите, които натискат газта до дъно, когато нещо се обърка, предлагаме да карат с каски и наколенки (но не магнитни), както и да не си вграждат силикон в гърдите. Последният съвет идва поради обстоятелството, че защитният колан ще се употребява интензивно от дамите с газови пристрастености. Ако колата, която ръководи такава дама, е по-мощна е хубаво лидерката да носи още кислородна маска и скафандър за маневри в орбита към Земята.

2. Не се дръжте, като водач на Ikarus, въпреки всичко карате дребна двувратка

Пространството – последната граница. Това са пътешествията на три дами в търсене на повече място в обществото. Тяхната задача е да се блъснат там, където мъжки крайник не е стъпвал! По сходен метод започваха сериите „ Star Trek “ на Джийн Роденбъри през 60-те години на предишния век. Без подозрение – човек с визия за бъдещето. Само не е съумял да планува, че пространствено-времевият континуум ще се окаже стеснен за дамите водачи. Ако се чувствате автобусен водач зад кормилото, апелирам не качвайте повече от трима пасажери в колата и не спирайте внезапно на всяка спирка от градската мрежа.

3. Винаги мислете по какъв начин ще изглеждате, в случай че ви спрат служители на реда

4. Не оставяйте страстта да кара вместо вас

Купувате си чисто нова кола и радостно потегляте напрааааааво към у дома. Важно е да се означи, че по пътищата има няколко типа завои. Два от най-разпространените са левият и десният. Макар да не е наложително, горещо ви предлагаме да ги ползвате. Не се подавайте на страстите. Ако щастието от новата кола може да ви накара да прескочите бордюр с градинка и след това да прекосите перпендикулярно претрупан бул., представете си какво би станало, в случай че си счупите маникюр при паркиране на бензиностанция, някъде покрай андронния колайдер в Церн.

5. Можете да бъдете рискови за придвижването и когато се возите

Когато на дамите им е скучно, постоянно се пробват да имитират мъжете. Защо да не се поразходят в неговата риза заран, до момента в който вършат кафе? Защо да не излязат на по бира с приятелки в евтина квартална механа? Защо да не опитат да поправят пералнята сами? Това последното нормално води след себе си позвъняване до 112 с информация за цунами във вход „ Г “. Но, апелирам ви, не имитирайте шофиране!!! По-добре опитвайте да разсейвате водача във вашата кола, когато се возите. Да разсейвате останалите водачи постоянно е по-опасно. Ами, в случай че някой се влюби във вас, до момента в който катастрофира.

6. Дори и анимационните дами са рискови водачи

Не позволявайте на дребната си дъщеричка да гледа сходни филми. Достатъчно нездравословни привички придобива детето всекидневно, до момента в който мама се пробва да го вземе от детска градина. На някои деца даже детската градина стартира да им харесва извънредно доста при мисълта, че мама ще ги вземе с колата. На път към у дома същите тези деца научават куп нови думички и всички, свързани с майките на мъжете водачи. Най-добре да вземате детето си от детска градина с превръзка на очите и с тапи за уши.

7. Преките пътища

Често съкращаването на маршрута пести време и пари. Когато го вършат мъжете, е толкоз елементарно. Когато една жена избере директен път, това незабавно разкрива, че тя живее с мисълта, че Polo-то е бронетранспортьор. Да не приказваме за разноските в сервиза по-късно. Нежният пол крепко стиска кормилото с две ръце, до момента в който дребната количка скърца под здравия ботуш с ток върху педала на газта. И както казахме първоначално, колкото повече трудности, толкоз повече газ. Изберете по-дългия път, в случай че той не минава непосредствено през павилионче на олигарх, боядисано в оранжево.

8. Обратен завой

Който го е измислил това, бял ден да не види! Понеже белият ден по никакъв начин не може да помогне на жена да направи противоположен завой. Проблемът е чудовищно огромен и лишава най-малко 5 минути на празно платно. Ако има още една кола в близост, времето към този момент става 25 минути. Редовното упражняване на противоположен завой при дамите е потребно за бицепсите и трицепсите (онази зона, която увисва и след това дамите ги е позор да гледат филми за Батман). Обратният завой е обвързван и с щедро изпотяване, което дава опция да се отървем от най-малко литър и половина отрови. И тъй като се постанова да слагат себе си в пространството, за дамите има и удобен резултат върху IQ-то. Изводът е, че противоположният завой е потребен и се чудя по кое време ли доктор Папазова ще поговори за това при Гала?

9. Ако сред колелата има дупка

Не е нужно да четем законите на Мърфи, с цел да знаем, че в случай че сред колелата има дупка, значи е жена. Тоест… Колата на дамата ще падне в дупката. Това не е някаква неприятна карма. Тук няма нищо свръхестествено, както при Сашо Диков. При обстановката с дупката са забъркани гравитацията, аеродинамиката, няколко формули с най-малко две незнайни и дамата зад кормилото. Не се съпротивлявайте на природата си. Добре знаем, че по този начин или другояче всичко ще приключи на дъното на дупката.

10. Всяко предписание си има изключения

Както не всички пасажери в градския превоз са наркомани, клошари или пенсионери с туби вода, по този начин и не всички дами карат бясно. Важното е да не сме предубедени на пътя. Жените имат тъкмо толкоз право да са там, колкото и мъжете. Понякога даже доста повече. Но това е, тъй като мъчно се преценяват с маркировката и колата им е в най-малко две ленти по едно и също време. При всички случай значимо е да стигнем там, за където сме тръгнали живи, здрави и добре гримирани. Успех!!!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР