Усещал, че българите не искат страната ни да праща оръжие

...
Усещал, че българите не искат страната ни да праща оръжие
Коментари Харесай

Новият политолог Кобрата се обяви за неутралитет по отношение на войната на Русия в Украйна

Усещал, че българите не желаят страната ни да праща оръжие на нападнатата страна

Новият политолог Кубрат Пулев се разгласи за неутралитет на България във връзка с войната на Русия в Украйна. Боксьорът разяснява тематиката пред bTV по време на

Освн това съгласно него президентската република не била неприятен вид.

Крие опасности, само че може да бъде доста по-работещо от моментната обстановка. Няма да е като в този момент да се бавят нещата, да се протакат, всички решения ще се вземат доста по-бързо. Ако, естествено, президентът е определен, както би трябвало. Аз не считам, че българите ще изберат фалшив човек, изясни тезата си Пулев.

Според него Народното събрание също можело да има роля в една президентска република, а президентът трябвало да се управлява от Съвет към президента.

България след влизането в Европейски Съюз - това била тематиката на дипломната работа на Кубрат Пулев. Заключението му е, че след присъединението си към съюза страната ни била по-стабилна.

Трябва да има повече референдуми, хората да вземат решение, уверен е Пулев. Той усещал, че българите не желаят страната ни да праща оръжие на Украйна, само че все пак Народното събрание решил противоположното. Според него България трябвало да остане неутрална и да не взема страна във войната , без значение че сме член на НАТО.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР