US посолството у нас към своите: Стойте далеч от центъра

...
US посолството у нас към своите: Стойте далеч от центъра
Коментари Харесай

US посолството у нас към своите: Стойте далеч от центъра на София!


US посолството у нас към своите: Стойте надалеч от центъра на София! Американското посолство у нас осведоми в уеб страницата си за митинга против президента Румен Радев довечера и предизвести американските жители да заобикалят центъра на София поради евентуална заплаха.

„ Дори демонстрациите, предопределени да бъдат мирни, могат да се трансфорат в борба и вероятно в принуждение “, пишат от посолството.

Ето и  у нас:

„ В петък, 2 юни 2023 година, към 18:30 часа ще има проява, която ще стартира пред Президентството в центъра на София. Демонстрацията ще прерасне в шествие с начало или към 19:30 часа до Орлов мост. Очаква се събитието да завърши към 22:00 часа.

Българските управляващи чакат сред 3000 и 5000 да вземат участие в демонстрацията, която съгласно известията е в поддръжка на българското присъединяване в Европейски Съюз и НАТО.

Всички жители на Съединени американски щати и членовете на техните фамилии се поучават да заобикалят региони, наранени от това събитие.

Моля, да имате поради затворени пътища и засилено полицейско наличие в този регион. Това може да докара до закъснения, блокади и общо усилване на естествения работен трафик в центъра на София.

Имайте поради, че часовете и маршрутите на шествието, както и затворените пътища подлежат на смяна.

Действия, които би трябвало да предприемете:
Дори демонстрациите, предопределени да бъдат мирни, могат да се трансфорат в борба и вероятно в принуждение.Избягвайте зони на демонстрации.Бъдете деликатни, в случай че ненадейно бъдете открити наоколо до огромни събирания или демонстрации.Бъдете наясно със заобикалящата ви среда.Наблюдавайте локалните медии за актуализации.Поддържайте невисок профил.Гражданите на Съединени американски щати се поучават да се обадят на полицията (#112), да потърсят безвредно място и да изчакат помощ от полицията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР