Уредените и впоследствие отменени контроли с руски отбори от страна

...
Уредените и впоследствие отменени контроли с руски отбори от страна
Коментари Харесай

Контролите с руски отбори бъркат в джоба на отбора на Левски - Футбол

Уредените и след това анулирани контроли с съветски тимове от страна на столичния Левски по време на подготвителния лагер в Дубай ще бръкнат съществено в изтънелия джоб на синия клуб.

Българският отбор беше съществено подложен на критика от личните си почитатели за уредените инспекции с тимове от страната, провокирала пълномащабна война на европейския континент след нахлуването си в Украйна на 24 февруари м.г.

Клубовете от Русия са отстранени от присъединяване в евротурнирите и има мълчешком единодушие тимове от Европа да не играят с тях, което беше нарушено от отбора от " Герена " с аргумента, че не трябвало да се смесват спорт и политика.

В последна сметка след натиска от последователи и острата интернационална реакция, от Левски анулираха мачовете. " Левскари, управлението на ПФК Левски взе дефинитивно решение плануваните контролни срещи със Спартак (Москва) и Урал да не се проведат. Решението за тях бе взето с оглед обезпечаване на допустимо най-пълноценна подготовка на представителния тим.

Най-важното за нас обаче остава единството сред клуб и последователи. Левски е обединен! ", написаха от клуба на формалната си страница.

Руските клубове обаче няма да оставят Левски на мира. И от Спартак, и от Урал, оповестиха, че ще желаят финансова отплата. Според осведомени в договорите за сходни мачове е записана сума от порядъка на 10 000 $ като наказателна клауза. Не е ясно в съответния случай какъв брой пари се чакат от Левски, само че руснаците ще си ги търсят.

" Те не желаеха да играят. Разбира се, ще платят наказателна клауза. Къде ще вървят? Подписахме контракт за мача. Очакваме обезщетение от тях ", сподели президентът на Урал Григорий Иванов пред " Спорт Експрес ". " Спартак ще изиска от Левски заплащането на наказателна клауза, открита от контракта за мача поради отхвърли на мача ", заяви също по този начин пресслужбата на московския клуб, представена от sports.ru.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР