Ураганът "Офелия", който връхлетя крайбрежието на Ирландия, направи неизползваем стадиона

...
Ураганът "Офелия", който връхлетя крайбрежието на Ирландия, направи неизползваем стадиона
Коментари Харесай

Ураганът Офелия срути покрив на стадион

Ураганът "Офелия ", който връхлетя крайбрежието на Ирландия, направи негоден стадиона на локалния първокласен клуб Корк Сити, оповестява вестник Сън-Ирландия и поддържа информацията си със фотоси и видео.

Така днешната среща сред тима на Корк Сити и Дери Сити е отсрочена и ще се играе на друга дата, която ще бъде оповестена в допълнение от Футболната асоциация на Ирландия. Пораженията, които ураганът нанесе, са на западната естрада на стадион Търнър Крос, която се назовава Деринейн Роуд Стенд. Цялата козирка на въпросната естрада се е срутила след изкъртване на придържащите стълбове и трибуната, седалките, както и стълбището, подстъпите към нея са неизползваеми.

източник: Twitter.com

"Щетите по базата са забележими, само че няма да вършим никакви инспекции или опити за почистване на отломките, до момента в който не е изцяло безвредно за хората, които ще работят по този проблем. Докато не завърши "Офелия ", ние даже не можем да създадем оценка на вредите, съобщи представител на Корк Сити.

Мениджърът на клуба Кени Шийлс пък прикани срещата непосредствено да бъде отсрочена най-малко с една седмица, с цел да бъде обезпечено здравето на футболистите и публиката.
"Зелено-червените " от Корк са водачи в шампионата със 72 точки, въпреки в последните три мача да не познават успеха. На 6 след тях и мач повече е Дъндолк, който беше първенец в предходните три сезона. Дери Сити е на 4-о място и се бори за присъединяване в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР