Ураганът „Флоренция“ е първият голям ураган за сезон 2018 в

...
Ураганът „Флоренция“ е първият голям ураган за сезон 2018 в
Коментари Харесай

Ураганът Флоренция ще удари Бермудските острови и Източното крайбрежие

Ураганът „ Флоренция “ е първият огромен вихър за сезон 2018 в Атлантическия океан. Очаква се той да се придвижи много покрай Бермудските острови и до Съединените щати по Източното крайбрежие, като евентуално ще се трансформира в сериозна опасност за някои региони около брега.
Ураганът се образува покрай островите Кабо Верде предишния уикенд, само че в последните дни набира скорост и към този момент се смята за най-големия за сезона. Има възможност „ Флоренция “ да промени силата си заради до момента със студена вода и вилнеещи ветрове до края на седмицата, само че метеоролозите предвиждат, че през идната седмица ще доближи по-топли води и ниска скорост напразно, което ще отслаби и неговото нахлуване.
Междувременно Тропическата стихия „ Гордън “ не доближи размерите на вихър, само че донесе мощни дъждове по маршрута Мисисипи - Алабама и остави една жертва след себе си.
Смъртоносното злополучие събори дърво върху каравана и аргументи гибелта на 10-месечно бебе. Бурята отслабна, само че към момента се смята за рискова, поради вероятността да се образува торнадо.
Губернаторите на Алабама, Мисисипи и Луизиана оповестиха изключителни обстановки, с цел да активизират всички сили за сезона на бурите и ураганите.
Снимка: списък
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР