Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева заяви, че

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева заяви, че
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева запретна ръкави и се разшета в МВФ

Управляващият шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева съобщи, че Фондът постоянно би трябвало да бъде " фар за честност " във връзка с данните и проучванията.

Тя направи това изявление ден, откакто Изпълнителният ръб на организацията изрази цялостното си доверие в нейното управление.

По-рано Кристалина Георгиева приветства утвърждението на Борда в настрана свое изказване, в което уточни, че е удовлетворена, че членовете са се съгласили, че обвиняванията против нея са неоснователни.

Бордът на в един изчерпателен и неутрален развой прегледа доказателствата и стигна до извода, че има цялостно доверие в моето управление. Така, че още веднъж мога да събера страхотния екип на Фонда, да работя с нашите сътрудници, с цел да отговорим на тежките провокации, пред които сме изправени. Говорим за пандемията, за климата. Приемам драговолно, че би трябвало постоянно да се стремим да демонстрираме, че това, което вършим, допира позитивно живота на хората. Гордея се с това, което направихме в през тези две години, с цел да се активизираме извънредно мощно, с цел да помогнем на нашите членове, съобщи Кристалина Георгиева.
свързани новини26174на 12.10.20213981на 11.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР