Управляващият директор на авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на

...
Управляващият директор на авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на
Коментари Харесай

Нова мистериозна смърт на руски мениджър

Управляващият шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин е умрял, оповестява уеб сайтът на корпорацията. В известието се споделя, че на 12-ти септември е станало известно за " трагичната гибел " на Печорин. " Смъртта на Иван е непоправима загуба за другари и сътрудници, огромна загуба за корпорацията. Поднасяме нашите откровени съболезнования на фамилията и приятелите ", допълват от КРДВ.

Според вестник " Комсомолская истина. Далечен Изток ", базирайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е умрял на 10-и септември, откакто падна от борда на лодка във водите на съветския остров покрай нос Игнатиев. На 11-и септември локални медии, в това число Primpress и VL.ru, оповестиха, че търсят мъж, роден през 1983 година в региона на Владивосток, който е паднал зад борда. В избавителната интервенция участваха градски и регионални спасители, Министерството на изключителните обстановки и противопожарните служби. Също по този начин всички, които излизат в морето, бяха помолени да следят акваторията и да алармират незабавно, в случай че бъде открит човек. Печорин взе присъединяване в Източния стопански конгрес (EEF), който се организира във Владивосток от 5 до 8 септември. Като ръководещ шеф за авиационната промишленост на КРДВ, той също взе участие в развиването на авиационната досегаемост на Далечния изток, в това число поддръжката за пътнически въздушен превоз, модернизацията на летищната инфраструктура и построяването на нови писти. Участва в създаването на United Far Eastern Airlines, основана през 2021 година въз основата на Aurora.

Faktor.bg напомня, че през февруари умря генералният шеф на КРДВ Игор Носов. Един от познатите на Носов сподели пред RBC, че изпълнителният шеф на корпорацията е получил инсулт, бил е откаран в реанимация, само че не е бил избавен. Друг прочут на шефа на КРДВ посочи, че Носов се разболял, откакто на срещата му съобщили за уволнението.
Преди по-малко от 2 седмици - на 1-ви септември пък беше открит мъртъв Равил Маганов, ръководител на борда на шефовете на " Лукойл " и вицепрезидент. Официалната версия е, че е паднал от прозорец на Централната клинична болница на президентската администрация. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР