Управляващите явно вече дори не крият изкушението си да постигнат

...
Управляващите явно вече дори не крият изкушението си да постигнат
Коментари Харесай

Радев видя желание за служебна победа на управляващите с Изборния кодекс

Управляващите очевидно към този момент даже не крият изкушението си да реализират служебна победа посредством измененията в този Избирателен кодекс , разяснява в Сухиндол президентът Румен Радев, представен от 24 часа.

Той изясни, че всичко това, което се случва, отводът да се съблюдава закона и да се избере нов състав на ЦИК , отводът да се ревизират изборните описи, отводът да се отстрани вторият протокол от секционните изборни комисии, следващата анулация и отсрочване на машинното гласоподаване, тоталната анулация на отдалеченото гласоподаване , въвеждането на механизма решенията в комисиите да се вземат с нормално болшинство , са неща, които уронват демократичността и прозрачността на изборния развой .
 Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец
Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец

Страстите към Изборния кодекс се разгорещиха

Президентът разяснява и че не е обикновено българското държавно управление да научава от непознати посланици какво се случва в България , по отношение на проблема за отравяне на Емилиян Гебрев и преводите на венецуелски милиони през българска банка .

Радев чака да се посочи фактологията преди да разяснява и добави, че през вчерашния ден е осведомен от основния прокурор, от министъра на вътрешните работи и ръководителя на ДАНС с известната досега обстоятелства.

Този случай е в ресора на изпълнителната власт и за президента е обезпокоително всеки един подобен случай , който касае здравето и живота на българските жители и който касае надеждността на нашата банкова система тъй като тя към този момент е главен аршин за допускането ни до чакалнята на еврозоната , изясни Радев.
 Борисов приказва с Ема Хопкинс за Гебрев
Борисов приказва с Ема Хопкинс за Гебрев

Срещата е почнала в 9 часа

КСНС може да се свика откакто се обясни цялата информация и това е обвързване на службите, на Министерство на вътрешните работи и на изпълнителната власт. Чака се отговор на редица въпроси, в техния сектор , изясни той.

Радев разяснява и процедурата за посланици на България и добави, че това са български посланици , които съставляват България и не би трябвало да се разделят на наши и ваши .

" Мотивирането на кадровите решения и съгласувателната процедура не би трябвало да се трансформират в обществени диспути , тъй като това уронва престижа , както на нашите посланици зад граница, по този начин и на страната ", добави президентът.
 ЦИК: Изборни правила не се трансформират преди избори
ЦИК: Изборни правила не се трансформират преди избори

На разположение са с експертиза за реализиране на високо публично доверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР