Управляващите върнаха мафиотския модел на управление. Върнаха се показните разстрели.

...
Управляващите върнаха мафиотския модел на управление. Върнаха се показните разстрели.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Властта върна мафиотския модел на управление

" Управляващите върнаха мафиотския модел на ръководство. Върнаха се показните разстрели. Мафията се прегрупира, с цел да оцелее и да продължи. " Чекмеджегейт " и " Барселонагейт са закрити ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Жабокрек в събота.
" Защо още веднъж ни отхвърлят кандидатурата за Шенген? Защо инфлацията отново потегли нагоре? Защо се гърми по улиците? Защо хората са все по - небогати? Защо всеки ден се ловят незаконни мигранти вътре в страната? ", попита Нинова и посочи, че не чака отговори. Според нея първите мандати на Бойко Борисов са били корупционни, а сегашният е и антинароден и изменнически за българския народен интерес. Същите тези партии и водачи са създали интимната сглобка на едноръките джентълмени и са върнали мафиотския модел на ръководство. 
" Борихме се години наред с модела Борисов. Битката ни  беше използвана за спасяването на кожите им. Само ние не ви предадохме. Да разградим феодалните имения на модела Борисов в общините ", прикани Нинова.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР