Управляващите обещаха да предприемат законодателни мерки за овладяване на инфлацията

...
Управляващите обещаха да предприемат законодателни мерки за овладяване на инфлацията
Коментари Харесай

Управляващите обещаха мерки срещу инфлацията, опозицията обяви готовност за избори

Управляващите дадоха обещание да подхващат законодателни ограничения за преодоляване на инфлацията и да продължат правосъдната промяна. От своя страна опозицията упрекна ръководството в неуспех и съобщи, че ще се приготвя за предварителни избори.

" Продължаваме промяната " ще поеме водещата роля като първа политическа мощ, увери от името на парламентарната група на партията Андрей Гюров. Той сподели, че ГЕРБ и Движение за права и свободи пробват да саботират ръководството и работят срещу политическата непоклатимост на страната, само че смяната ще продължи да работи в интерес на хората, оповестява БНР.

" Ще продължим със законодателните ограничения против инфлацията, където е належащо, ще оказваме помощ на бизнеса, ще оказваме помощ на хората. Ще създадем по този начин, че да омекотим оптимално ценовият потрес ".

ГЕРБ се приготвят за нови парламентарни избори и ръководство на страната. Без тях не е допустимо никаква промяна, нито промени в конституцията, изясни Десислава Атанасова и се обърна към ръководещите.

" Всички схванаха що за стока сте. Колкото повече риете, толкоз повече закопавате себе си. "

От Движение за права и свободи дефинираха кабинета като най слабият от края на комунизма. Лидерът на парламентарната група Мустафа Карадайъ прикани за разговор сред ръководещи и съпротива.

" В тези тежки и сложни времена, при тези голям брой рецесии да има разсъдък, да има мъдрост ".

И Българска социалистическа партия настоя за консолидирана държавност. Драгомир Стойнев съобщи, че задачата на социалистите не е разкол, а само да пази националният интерес на страната.

" Опозиция и коалиция не са в разговор по националните тематики. Много повече разговор би трябвало и в самата коалиция. Усещането е за липса на национална цел в обстановка на закани ".

Българска социалистическа партия удостовери позицията си, че помощта за Украйна би трябвало да е единствено филантропична.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР