Управляващите изтеглиха късата клечка да водят държавата в няколко кризи,

...
Управляващите изтеглиха късата клечка да водят държавата в няколко кризи,
Коментари Харесай

Светлин Тачев, политолог: Новата власт изтегли късата клечка да управлява държавата в няколко кризи

" Управляващите изтеглиха късата съчка да водят страната в няколко рецесии, също така те нямат опит, само че това им дава и малко толеранс, въпреки всичко би трябвало да работят бързо с неща, които не търпят отсрочване - цени на ток, артикули, инфлация ", това сподели в " Твоят ден " по Нова нюз политологът от Агенция „ Галъп интернешънъл болкан “ Светлин Тачев.

" Кризите са доста, само че енергийната удря хората непосредствено. Властта би трябвало да откри бързи механизми, с цел да се оправи с нея, както и да се овладее инфлацията - през бюджета, с обезщетения, с цел да се мине по-леко през рецесията ", добави той.

Според него, в случай че това не се случи, ръководството може да бъде разтърсено от митинги и събития като тези от 2013 година. Проучвания сочат, че хората са доста обезпокоени от повишението на цените.

Журналистът Мира Баджева съобщи, че ръководещите сега се пробват да овладеят цените на енергийните запаси.

" Проблемът е доста огромен за хората, които би трябвало да заплащат сметките си. Това е най-важният проблем сега ", счита тя.

За нея мораториумът за тока е бомба със закъснител, защото не се знае какво ще се случи след него, даже и да падне по-рано.

Мира Баджева е уверена в положителните планове на новите ръководещи, които се пробват да вземат решение проблемите на хората и да реализират обещаната смяна. В този развой тя вижда доста неточности и предвижда, че доверието към тях ще ерозира, само че постепенно, защото те са още млади и неопитни, което им дава прочут толеранс.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР