Управлението на кризата в България е като играта „тука има,

...
Управлението на кризата в България е като играта „тука има,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Управлението на кризата с COVID-19 е „тука има - тука няма”

Управлението на рецесията в България е като играта „ тука има, тука няма” и не се знае от коя чашка ще излезе решението на министър-председателя. Всеки един от министрите в този кабинет има лично мнение и причини за вярно ръководство единствено че като влязат в Министерския съвет не могат да преборят политиката и визията на премиера.

Това сподели в предаването „ Лице в лице” депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

Според него днешното решение може да е доста вярно, само че Бойко Борисов е трябвало да го вземе преди да стартира предизборна акция, тъй като сега има заплаха изборите да не се проведат.

„ Избирателите си задават въпроса дали ще могат да упражнят вота си, или не. Решението за локдаун е политическо”, добави Аталай.

Движение за права и свободи и „ Зелената сделка”

„ След появяването на пандемията стана ясно, че без гражданска война в стопанската система, без да се трансформират първичните енергийни запаси, с които ще се създаде електрическа енергия, няма по какъв начин да се премине в по-следващ стадий на развиването на света”, изясни някогашният ръководител на Комисията по енергетиката.

По думите му, в случай че ръководещите към момента разсъждават, че въглищните централи са тези централи, от които се създава електрическа енергия, замърсявайки въздуха, изобщо не са в час.

„ От 10 години повтаряме, че би трябвало да има промяна в либерализацията на производството на сила, договаряния с американските централи и прекъсване на дотациите към въглищните централи”, добави Аталай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР