„Управлението на ГЕРБ през последните 12 години създаде една аномалия

...
„Управлението на ГЕРБ през последните 12 години създаде една аномалия
Коментари Харесай

Р. Василев: РСМ е опорка на една умираща партия. Не мога да си позволя пъплеща простащина да „изчегъртва“ държавата

„ Управлението на ГЕРБ през последните 12 години сътвори една особеност в обществото. То е болно, политическата ни класа също е болна. Затова възприемат един акт на храброст като пазаруване и търговия. Досега се съобразявах с една пъплеща нецензурност да управлява една партия, само че не мога да си разреша тази нецензурност да изчегъртва цялата страна. Не мога повече да поддържам една деструктивна партия “, безапелационен бе той.

„ Загубих доверие в Има Такъв Народ малко след края на лятото, когато партията не съумя да сформира кабинет. Беше меко казано мъчно да се комуникира с съдружните сътрудници. Тогава договарянията се водеха от Тошко Йорданов. В листите се появиха непознати хора. Не познава Гроздан Караджов. Г-жа Генчовска е единствената, която е обвързвана по-дълго с партията “, изясни министърът в оставка.

„ Повече не мога да бъда срещу своите разбирания за политика “, безапелационен бе Василев.

„ В момента ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ са едно зяло. Наблюдавам го с горест в Народното събрание. На Гроздан Караджов през днешния ден му пляскаха ГЕРБ и Движение за права и свободи “, разясни спортният министър в оставка.

„ Борбата сред премиера и Гроздан Караджов е била в проценти. Това е доста ужасно. Имах „ Автомагистрали “ в спорта. Раздадени пари, само че нито един издигнат физкултурен салон “, означи той.

„ Радев е изцяло наясно, че нито аз мога да бъда платен, нито сътрудниците, на които вярвам могат да бъдат купени. Думите му търговия на депутати евентуално са несъзнателно изпуснати “, разяснява още Радостин Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР