Управителка на бензиностанция е успяла да прехвърли 43 620 лева

...
Управителка на бензиностанция е успяла да прехвърли 43 620 лева
Коментари Харесай

Бензинджийка гепи 44 бона, за да играе комар

Управителка на бензиностанция е съумяла да трансферира 43 620 лв. от фирмената сметка в лична, от която играела хазарт. Случаят е от октомври 2017 година, само че през днешния ден държавното обвиняване заяви, че е внесло обвинителния акт против 38-годишната С.Т. в съда. Жената е упрекната в незаконно заграбване на 43 620 лв..

Обвиняемата е била шеф на бензиностанция в София. Тя е разполагала с достъп до системи за заплащане.

На 1 и 2 октомври 2017 година направила 14 превода на обща стойност 43 620 лв. посредством системата за заплащане от сметката на бензиностанцията към депозит по своя игрална сметка. След това не запомнила да върне сумата в касата на бензиностанцията.

Управителят на компанията разкрил, че в касата не са импортирани парите и разговарял с дамата. Тя признала какво е направила и му дала обещание, че ще върне цялата сума, само че съумяла да върне единствено част от нея, без да е посочено каква. Така през 2021 година шефът на компанията подал сигнал в полицията за действието.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци. Делото против 38-годишната жена продължава в Софийския областен съд.

Снимката е илюстративна

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР