Управата на Монтана започна почистването и измиването на областнияград след

...
Управата на Монтана започна почистването и измиването на областнияград след
Коментари Харесай

Къпят Монтана със 150 тона вода на ден

Управата на Монтана стартира почистването и измиването на областнияград след зимните месеци. На ден по улиците и площадите на града се изливат по 150 тона вода.
"През зимата общината хвърли против снега и леда към 800 тона пясък и много сол. Голяма част от инертните материали бяха събрани още през февруари, само че падналите в края на март снегове постановиха още веднъж опесъчаване и в този момент стартираме генерално разчистване ", съобщи кметът Златко Живков.
Градът край река Огоста е разграничен на зони и събирането на отпадъци и измиването се правят по график. Четири екипа с водоноски обхождат улици, алеи и площади и ги, къпят " до искра. Банята на Монтана ще продължи месец и половина, споделиха от предприятието.Чистота ". След водоноските по улиците на регионалния град вървят и служащи, които запушват отворените от зимата дупки по платната. за настоящи поправки на улиците се отделени 320 000 лв., 60 000 лв. от тях към този момент са изразходвани за изкърпване на съществени артерии, оповестиха от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР