Upper West Siders се борят срещу абсурдния“ градски план за

...
Upper West Siders се борят срещу абсурдния“ градски план за
Коментари Харесай

Жителите на Ню Йорк се борят срещу планирания „хъб за доставка“ за зареждане на електронни велосипеди

Upper West Siders се борят против „ неуместния “ градски проект за инсталиране на станция за зареждане на електронни колела за служащите по доставката на към този момент безредно кръстовище.

„ Центърът за доставка “ е плануван за публичния площад сред Бродуей, Западна 71-ва и 72-ра улица и ще включва място за отмора на служащите и зареждане на батериите за техните електрически колела.

Противниците на препоръчаното място споделят, че трите входни точки към площада към този момент са цялостни с коли, пътуващи в метрото и велосипедисти, а литиевите акумулатори за електрическите колела на водачите съставляват риск от пожари - което градската пожарна работа също има предизвести обществеността против.

„ Нямате потребност от докторска степен. в архитектурата или градоустройството, с цел да видите в един миг, че това би било доста, доста рисково. Ние просто не можем да го разберем “, сподели Катина Елисън, съ-лидер на West 71st St. Block Association, по отношение на проекта, който тя назова „ неуместен “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР