Употребата ня ядрено оръжие в Украйна или ядрен тероризъм в

...
Употребата ня ядрено оръжие в Украйна или ядрен тероризъм в
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Няма време, трябва ни 80 000-на армия за бой в градска среда

Употребата ня нуклеарно оръжие в Украйна или нуклеарен тероризъм в Южна Украйна в този момент или в скоро време няма да докара до ответен удар на НАТО, тъй като НАТО ще се пази от война на два фронта, пред опасността Иран да използва нуклеарно оръжие против Израел - имам вяра Иран към този момент има такова с помоща на Путин, тъй като след пропуските на израелското разузнаване с Хамас, няма по какъв начин да им имам вяра, че не са проспали нещо в Иран с съветските олигарси към Натаняху.

 

Да не приказвам, че при такова развиване Варна и Бургас бързо ще се окажат завладяни от съветските колонисти там.

 

Изправени сме пред международен спор и би трябвало да увеличим натиска за повече помощ за Украйна и превантивни удари против Иран, както и най-сетне да се вкарат наказания против комунистически Китай за корупция, поддръжка на диктатури и угнетяване на човешките права.

 

България незабавно би трябвало да усили бюджета си за защита и да се снабди с 80 хилядна войска, добре въоръжена и подготвена за градска война.
Нямаме време!

 

Скоро може да ни сполети климатична и нуклеарна съзнателно провокирана бежанска вълна от арабските страни, а руснаците да създадат опит за фракционизъм с поддръжката на български свързани с корупция ислямистки групи по Черноморието.

 

Стефан Гамизов

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР