Университет в Кипър провежда безплатен курс в метавселената, който може

...
Университет в Кипър провежда безплатен курс в метавселената, който може
Коментари Харесай

Университет предлага безплатен курс по метавселена при едно условие

Университет в Кипър организира безвъзмезден курс в метавселената, който може да се посещава гратис. Единственото изискване, с цел да се запишете, е да имате NFT.  Допълнителен тласък да се включите в това обещаващото за бъдещето ви образование идва от Binance, най-голямата крипто борса в света. Тя предлага стипендии за образование в кипърския университет, заяви Money Control.

Open Metaverse Initiative е самодейност на Департамента за цифрови нововъведения и Института за бъдещето (IFF) на Университета в Никозия (UNIC). Тя бе неотдавна оповестена и е ориентирана към университетски, проучвателен и политически въпроси, свързани с метавселената. Курсът подчертава върху отворените публични системи и стандарти и се поддържа от създателя и основен изпълнителен шеф на Binance Чангпенг Жао.

Днес той показа в Twitter, че курсовете, които включват метавселената и NFT, са индикация, че „ светът върви напред “.
 

University of Nicosia in Cyprus???????? offers courses in the meta verse, and you must have an NFT to attend.

Binance offers scholarships with this university.

The world is moving forward. pic.twitter.com/aDhCu7cIS8
— CZ???? Binance (@cz_binance) November 28, 2022

До момента в курса, който ще се организира най-вече в блокчейн и в метавселената, са се записали повече от 14 000 студенти. За да се регистрирате за него, би трябвало да създадете NFT. Успешно приключилите го ще получат NFT документ, основан в блокчейна на Ethereum, против дребна такса, показват от университета.

Онлайн курсът NFTs and the Metaverse продължава 12 седмици и дава опция да получите скъпи познания от преподаватели в UNIC и гост-лектори, които са водещи основатели и колекционери на NFT и Web 3.0 бизнесмени и вложители. Сред тях е Punk 6529 -- един от най-големите колекционери на NFT в света и Баладжи Сринивасан, някогашен механически шеф в Coinbase.

Настоящото издание на курса към този момент е стартирало, само че може да гледате всяко едно занятие със задна дата.

От уеб страницата на UNIC научаваме, че университетът е първият в света, който започва стратегия за образование по цифрови валути - още през 2014 година Днес той разполага с най-големия екип от експерти по криптовалути и блокчейн системи.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР