Уникално отношение, неповторимо изживяване и фантастична емоция подари световноизвестната американска

...
Уникално отношение, неповторимо изживяване и фантастична емоция подари световноизвестната американска
Коментари Харесай

Black Eyed Peas поздравиха публиката на български език и развяха трибагреника

Уникално отношение, неповторимо преживяване и фантастична страст подари световноизвестната американска група Black Eyed Peas на българската аудитория. Като хедлайнери в първото издание на  BREEZE Fest, Black Eyed Peasдоказаха, че има за какво да са наричани най-големите звезди в международния шоубизнес.

 

Пред аудитория от над 8 хиляди души, скандираща името им, Black Eyed Peas стартираха своето мега шоу с думите „ Добър ден, България! “. Американците направиха неповторим жест, като неведнъж вплитаха името на страната ни в текстовете на своите осъществявания.

 

Посрещнати в Бургас от уредниците на BREEZE Fest с погача и мед, will.i.am, Taboo, apl. de. ap и J. Rey Soul не скриха вълнението си и от сцената дадоха обещание, че това няма да е последната им среща с българските почитатели.

 

По време на BREEZE великата американска тайфа показа нов албум и раздруса Бургас с най-големите си шлагери. Феновете взривиха Морска гара  при емблематичното „ Pump It “, като песента прозвуча на фона на българския герб върху екрана от огромната сцена.

 

За край на шоуто си, бандата показа и паметната ария „ I Gotta Feeling “, развя българския байрак, а J. Rey Soul се обгърна в него, с цел да поздрави още веднъж България.  

 

Не по-малко въздействащо беше и присъединяване на украинската сензация Иван Дорн. В свое изявление, малко преди да дойде в Бургас, той показа, че към този момент рядко се появява като реализатор, само че особено за BREEZE Fest и българската аудитория ще потвърди за какво е една от най-следваните звезди, спечелила сърцата на фенове по целия свят.

 

Още с излизането на зрелищната сцена, публиката изпадна в възторг, а кулминационната точка пристигна сега, когато Иван Дорн безусловно полетя над сцената, под възторжените овации. В края на осъществяването си Дорн предложения всички свои почитатели на бъдещо празненство в Киев, с цел да отпразнуват дружно края на войната.

 

За целия неповторим vibe способстваха и фантастичните осъществявания на обичаните български реализатори: група „ “, Дара,, Мила Роберт, Керана и космонавтите. Те освен удовлетвориха условието на капризната breez аудитория, само че и впечатлиха задграничните посетители, пристигнали в Бургас особено поради BREEZE.  

 

BREEZE Fest даде опция на същинските почитатели да „ усетят усета “ на един от най-големите фестивали по Черноморието. Преди датата на фестивала уредниците оповестиха кастинг за хост на световноизвестните членове на Black Eyed Peas и сбъднаха фантазията на актрисатаЛариса Койнова, която сграбчи купата „ хазаин “.

 

„ Това бе едно от най-страхотните ми преживявания до момента! Безценен опит и безпределно задоволство от добре свършената работа! Благодаря на уредниците на BREEZE за опцията да се докосна до вдъхновяващия фестивален отбор! “, споделя с възторг новият хост на американската група, който съумя да усети бекстейдж страстта и да бъде покрай своите музикални идоли.

 

Веднага след финала на  BREEZE Fest Burgas и определянето му като едно от най-мащабните музикални събития на годината, уредниците от BPM Eventsдадоха поръчка за още неповторими BREEZE завършения, които почитателите да чакат напълно скоро.

 

Следете: Breeze Festival (@breeze.festival) • Снимки и видеоклипове в Instagram и https://www.facebook.com/breezefestival за повече информация.

 

Фотокредит от формалното прес инфо: Лилия Йотова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР