Уникално изрисуваните великденски яйца от преподаватели, творци и ученици в

...
Уникално изрисуваните великденски яйца от преподаватели, творци и ученици в
Коментари Харесай

Община Елин Пелин организира благотворителен търг

Уникално изрисуваните великденски яйца от преподаватели, създатели и възпитаници в самодейността „ С положително по Великден “ ще бъдат препоръчани на онлайн търг, проведен от Община Елин Пелин, като дарените средства ще бъдат употребявани за подкрепяне на деца с проблеми. В благотворителното мероприятие може да се включи всеки искащ, като първичната цена на едно изрисувано яйце е 30 лева .
Подробен албум с самостоятелни фотоси на всяко от изрисуваните яйца ще бъде показан на формалната страница на Община Елин Пелин в обществената мрежа Фейсбук в петък – 24 април 2020 година

Благотворителният търг ще продължи 3 (три) дни, а всяко от красивите 40 великденски яйца ще има номер и име в специфичният албум. Желаещите жители, които желаят да вземат участие в самодейността, би трябвало да оставят коментар под фотографията на определеното от тях яйце от албума със своето предложение за сума на дарението. Наддаването за всеки продукт ще бъде извоювано от най-високото предложение, постъпило в границите на оповестеното време за избор.
Кампанията ще се организира в интервала от 24 април с публикуването на албума до 14:00 ч. на 27 април 2020 година Победителите в наддаването ще бъдат оповестени на формалната страница на Община Елин Пелин в понеделник, след приключването на търга, до края на работния ден.

По концепция на господин Ивайло Симеонов - кмет на Община Елин Пелин при започване на месец април бе проведена самодейност за най-пъстро великденско яйце, под надпис " С положително по Великден ". В нея се включиха преподаватели, възпитаници от просветителните институции и създатели от общината, като изрисуваха 40 великденски яйца. Със своето въображение, сръчни ръце, благодарение на бои и четки те показаха своите послания за религия, светлина и обич. С изписаните яйца от акцията ще се организира благотворителният търг в края на април, а събраните средства ще бъдат оползотворени за обществена идея и ще бъдат подкрепени деца с проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР