Уникална мрежа за прозорец, която може да пречиства въздуха и

...
Уникална мрежа за прозорец, която може да пречиства въздуха и
Коментари Харесай

Иновативни проекти на млади предприемачи бяга представени на България те иска

Уникална мрежа за прозорец, която може да пречиства въздуха и още доста новаторски планове, основани от млади български бизнесмени, бяха показани през днешния ден посредством платформата " България те желае ". Там се срещнаха младежи, които споделят своите предписания за триумф и аргументите да останат и да се развиват у нас.

Топ експерти от света на бизнеса и работодатели показаха опциите за кариерно развиване в страната. За поредна година платформата " България те желае " срещна смели бизнесмени с младежи, с цел да споделят своите предписания за триумф и аргументите да останат да се развиват в родината.

Борис Колев е обществен бизнесмен. Стартира първата си компания 18-годишен. Тя не се оказала доста сполучлива и основал втора. Днес зад тила си има редица новаторски планове.

" Създадохме първия биотехнологичен стартъп в България, който се занимава с приложни генетични проучвания, създадохме преди месеци изобретение, което съставлява мрежа, която пречиства въздуха, като я сложиш на прозореца при проветряване, създадохме ужасно доста софтуерни планове, които имат съществени нововъведения в себе си ", сподели общественият бизнесмен Борис Колев.

За да бъде триумфът освен фантазия, са нужни доста умения и даже самокритичност.

" Тактиката е в никакъв случай да не си търсим оправдания, в никакъв случай да не търсим виновността в другата страна единствено, постоянно за един проблем две страни са отговорни. Да не изпадаме в положение на позор, да не изпадаме в положение " би трябвало, само че не желая ", а да си задаваме въпроса " какво мога аз да направя, с цел да стане по-добре към мен ". Нищо повече ", сподели предприемачът Димитър Караиванов.

Истории и предписания за триумф са акцент в програмата на събитието на " България те желае ", което демонстрира с образци опциите за кариерно развиване в страната.

" България дава все по-добри благоприятни условия за кариерно развиване и от позиция на баланс сред равнища на заплащането и цени на живот към този момент изоставането към този момент не е толкоз огромно от Западна Европа, а има доста свободни територии, които на Запад е по-трудно да открие човек ", сподели създателят на самодейността " България те желае " Андрей Арнаудов.

А съответни благоприятни условия за работа в по-познатите територии бяха показани на работодателските щандове в границите на събитието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР