Уникална корона и бижута от Златарна Целе ще получи гимнастичката,

...
Уникална корона и бижута от Златарна Целе ще получи гимнастичката,
Коментари Харесай

Уникална корона и бижута от Златарна Целе ще получи кралицата на СК в София

Уникална корона и бижута от Златарна Целе ще получи гимнастичката, която ще бъде определена за Кралица на Световната купа по художествена гимнастика в София. Надпреварата ще се организира от 31 март до 2 април в " Арена Армеец ".

Най-красивата прелест по традиция ще бъде определена от публично упълномощените български и задгранични публицисти и фотографи, както и членовете на Българската асоциация на спортните публицисти.

Короната, която е произведение на ювелирното изкуство, е преходна и се връчва всяка година. Тя е направена от словенския бижутериен бранд Златарна Целе - един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в 7 страни - Словения, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Република Северна Македония и България.

Тиарата е неповторима със своя дизайн, направена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконий, всички вградени ръчно от експертите на Златарна Целе. Повърхността ѝ е огряна от матирани полирани елементи. Короната е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от съвременна технология и ръчна направа, като процесът за основаването ѝ лишава 1 месец.

Победителката в състезанието Кралицата на Световната купа в София и нейните подгласнички ще получат от Златарна Целе и особено направени бижута.

Кралицата и призовата тройка ще станат известни след награждаването на победителката в многобоя на 1-ви април. В обичайния за Световната купа в София конкурс, ще вземат участие всички гимнастички (индивидуално и ансамбли).

Представителите на медиите ще гласоподават за най-красивата състезателка.

Снимките на всяка една от участничките ще бъдат оповестени на формалната страница на надпреварата.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР