Унгарското правителство засилва кампанията си срещу лидерите на ЕС, повтаряйки

...
Унгарското правителство засилва кампанията си срещу лидерите на ЕС, повтаряйки
Коментари Харесай

Орбан с писмо до всеки унгарец срещу ЕС за миграцията

Унгарското държавно управление ускорява акцията си против водачите на Европейски Съюз , повтаряйки обвиняванията, че Европейски Съюз се стреми да предизвиква всеобщата имиграция на континента , оповестява " Вашингтон топ нюз ", цитирайки АП.

Говорителят на държавното управление Золтан Ковач декларира, че жителите ще получат писмо от премиера Виктор Орбан, в което изяснява напъните на Европейски Съюз за имиграция .

В писмото си Орбан декларира, че желае да осведоми унгарците " за тревожните развития на имиграционната рецесия ".
 Орбан захапа „ брюкселския елит” за мигрантската замяна на Европа
Орбан захапа „ брюкселския хайлайф ” за мигрантската замяна на Европа

Брюксел е под контрола на " промигрантско болшинство "

" Брюксел не е научил нищо от ужасните терористични набези от последните години. Иска да докара още повече мигранти в Европа . Сега бюрократите се готвят да предизвикват миграцията с нови ограничения ", написа Орбан.

В писмото на премиера е включен и лист със седем хипотетични политики на Европейски Съюз , за които той твърди, че предизвикват миграцията: намаляване на правата на държавите-членки за отбрана на границите; предоставяне на повече средства на " политически активистки групи ", които поддържат миграцията; понижаване на финансовата помощ за страните, противопоставящи се на миграцията; и предоставяне на предплатени банкови карти на мигранти.
 Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция
Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция

" Вие също имате право да знаете какво приготвя Брюксел

" Ние желаеме да защитим нашата сигурност и нашата християнска просвета , с цел да реализиран задачата си, брюкселските бюрократи желаят да прекършат съпротивата на страните , противопоставящи се на имиграцията ", написа той.

Унгарската работа на Европейската комисия излезе с в детайли опровергаване на изказванията на Орбан , отричайки, че желае да понижи финансовата помощ за страните, противопоставящи се на миграцията, и означи, че предплатените банкови карти се употребяват единствено в Гърция за поддръжка на интеграцията на бежанците и търсещите леговище, а не да предизвикват имиграцията.

Освен водачите на Европейски Съюз , немският канцлер Ангела Меркел и други политици разкритикуваха акцията на държавното управление на Орбан и опазиха ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.
 Брюксел упрекна Орбан в оповестяване на тайни теории
Брюксел упрекна Орбан в оповестяване на тайни теории

Откривайки нов фронт против Брюксел няколко месеца преди европейските избори

Кампанията за отбрана на Европейски Съюз получава вътрешна поддръжка в самата Унгария.

Опозиционната партия " Импулс " започва " акция за действителност ", като слага стикери на някои държавни плакати , за да размени обвиняванията против Европейски Съюз с лозунги, които акцентират проблемите вкъщи .

Те включват: " Всяко шесто унгарско дете е родено в чужбина ", базирайки се на стотиците хиляди унгарци, които са емигрирали през последните години, или " Няма фамилни лекари в над 400 области " и " Над 4000 учители липсват в учебните заведения . "
 „ Сплашвали” Франк Тимерманс по време на аудиенция в Унгария
„ Сплашвали ” Франк Тимерманс по време на аудиенция в Унгария

Странно е да имаш такова прекарване в страна членка на ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР