Унгария засилва военната си мощ, за да се защитава от

...
Унгария засилва военната си мощ, за да се защитава от
Коментари Харесай

Унгария засилва военната си мощ, за да се защитава от всеки

Унгария ускорява военната си мощност, с цел да се пази от всеки .

Унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи в изявление за локално списание, оповестено през днешния ден, че страната реализира дълголетен развой на военно развиване, в края на който " Унгария ще разполага със забележителна ударна мощност и ще бъде способна да се отбрани сама от нахлуване , идващо от всяка посока ".

Страната, която граничи с Австрия, Румъния, Украйна, Словакия, Словения, Хърватия и Сърбия, е член на НАТО от 1999 година
 Унгария упрекна в двуличие критикуващите Русия западни страни
Унгария упрекна в двуличие критикуващите Русия западни страни

Унгария желае да си сътрудничи и с Русия, и със Съединени американски щати

" Аз числя се към тези, които преглеждат НАТО като значима конструкция , само че не считам, че военната сигурност на Унгария може да се основава на НАТО ", настоя унгарският министър председател, допълвайки: " Трябва да можем да предотвратим офанзивите с наша лична мощ . "

Орбан приказва след визитата на американския държавен секретар Майк Помпео в Будапеща, при което двете страни подписаха двустранно съглашение в региона на защитата и разискаха опцията за закупуване на ракети.
 Помпео към Орбан: Путин забива чеп
Помпео към Орбан: Путин забива чеп

Съединени американски щати разтревожени за целостта на НАТО

Въпреки че приканва за взаимна европейска войска и за това европейците да могат да се оправят с съветската опасност без американска помощ, Орбан подчертал, че Унгария би трябвало да има най-хубавите вероятни стопански връзки с Москва .

Унгарският водач също по този начин разкритикувал западните сътрудници, че не разясняват обществено офанзивите против маджарски цели в Украйна.

Той сподели, че е повдигнал въпроса пред Помпео, че " не е нещо естествено... че на няколко километра от източната граница на НАТО бомба избухна в център на унгарците и никой не сподели нито дума . Не го направи и Америка . Междувременно в случай че да вземем за пример в Йемен нещо избухва, това се трансформира в интернационален въпрос ".
 Орбан: Унгария стои зад Украйна в рецесията с Русия
Орбан: Унгария стои зад Украйна в рецесията с Русия

Позицията на Унгария е ясна, ние сме проукраинско правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР