Унгария може да отложи разхлабването на Covid мерките в голяма

...
Унгария може да отложи разхлабването на Covid мерките в голяма
Коментари Харесай

Унгария може да отложи облекчаването на мерките за юни

Унгария може да отсрочи разхлабването на Covid ограниченията в огромна степен, до момента в който половината от популацията ѝ не бъде имунизирано, заяви министърът на човешките запаси късно в неделя, разкривайки опцията за по-продължителен, до момента в който страната се бори рекорден брой заразявания от, съобщи Ройтерс.
Премиерът, който е изправен пред избори през 2022 година, балансира най-високата смъртност на глава от популацията, съгласно университета „ Джонс Хопкинс “, с нуждата да се отвори стопанската система и да се избегне втора година на дълбока криза.
 Китай е имунизирал 106 млн. души Китай е имунизирал 106 млн. души
106,6 милиона души са имунизирани против ковид в Китай, заяви Държавният комитет по въпросите на хигиената и здравето, представен от...
През последните седмици Унгария, която има население от 9,8 млн. души, губи над 200 жители дневно – открити са близо 20 000 смъртни случаи от началото на пандемията.
По-рано Орбан разгласи, че Унгария ще стартира отваряне на учебните заведения и бизнеса, откакто бъде имунизирана една четвърт от популацията.
„ Смятам, че в края на май - началото на юни можем уверено да облекчим рестриктивните мерки, в случай че не се появи нов вид “, сподели министърът на човешките запаси Миклош Каслер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР