Унгария, 27.06.2023 - Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) достигна ключов

...
Унгария, 27.06.2023 - Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) достигна ключов
Коментари Харесай

Lenovo достави един милион устройства от първото си производство в Европа

Унгария, 27.06.2023 - Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) доближи основен миг в производството си с доставката на един милион работни станции и сървъри от първият си особено построен цех в Европа, малко повече от една година откакто той отвори порти в Будапеща, Унгария.

След 10 месеца строителство, по време на пандемията, заводът отвори порти, с цел да обслужва клиентите в цяла Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) с техните условия за сървърна инфраструктура, системи за предпазване и компютърни работни станции от висок клас. Към юни 2023 година оборудването е предоставило решения на повече от 1000 клиенти в 69 страни и е ускорило мащаба на интервенциите в границите на година. Над 180 клиенти са посетили обекта, което дава опция за по-задълбочено съдействие, бистрота и схващане с клиентите на Lenovo в целия район EMEA.

Сабок Зольоми, началник на завода в Lenovo, разяснява: „ Откриването на завода в Унгария беше значим миг за Lenovo. Той разшири нашите интернационалните индустриални интервенции и съставлява забележителен стопански капацитет, както за частния, по този начин и за обществения бранш в страната. Доставянето на един милион единици е удостоверение на вътрешното и външното съдействие с нашите чиновници и клиенти през миналата година. Успяхме да отговорим на потребностите на клиентите с по-голяма успеваемост и надзор върху създаването на артикули и интервенциите по веригата за доставки, като в същото време продължаваме уговорката си към устойчивостта и поддържаме локалната общественост. "

От откриването си до момента в обекта се следи 20% нарастване на броя на чиновниците, като 15 разнообразни националности са показани в общността на работната мощ. В допълнение, Lenovo получи премия от унгарското министерство на външната търговия за основаването на най-вече работни места в страната. Чрез фондацията Lenovo, филантропското поделение на компанията, заводът също публично си партнира с локалната общественост, с цел да обезпечи непринуден труд и технологии на локалните учебни заведения, както и да взе участие в месечни кръводарявания в партньорство с унгарската фондация на Червения кръст.

Заводът в Будапеща е издигнат с устойчиви практики, а от откриването му до момента топлинната изолираност на постройката е в допълнение увеличена, приключена е инсталацията на сензорни системи за осветяване и е усъвършенствано потреблението на топлината, която се генерира от въздушния компресор. В момента се прави инсталиране на слънчеви панели, с цел да се усили потенциалът до 4 мегавата, което създава еквивалентното количество мощ на почти 12 камиона цистерни с природен газ. През годината, топлината от производството се пренасочва, с цел да се резервира пространството топло. През зимата студеният въздух отвън оборудването се употребява за изстудяване и се възнамерява разширение на този развой в цялата фабрика. Повторното потребление на топлота по този метод е понижило разноските за сила с 14%.

С цел реализиране на нулеви чисти излъчвания на парникови газове по цялата верига до 2049/50 година, Lenovo означи понижаване на излъчванията на CO2 от доставките с повече от 90%, с помощта на местоположението на завода в центъра на Европа. Това, съчетано с новаторски индустриални процеси, като патентования нискотемпературен развой на запояване на Lenovo, оказва помощ на компанията да работи за реализиране на научнообосновани климатични цели.

Като водещ снабдител в листата TOP500 на суперкомпютрите за последните пет години, Lenovo продължава да обслужва клиенти, хостващи някои от най-големите суперкомпютри в Европа, с повишен потенциал с помощта на завода в Унгария. Това включва Барселонския суперкомпютърен център в Испания, Лайбниц суперкомпютърен център в Германия и SURF в Холандия, наред с доста други високопроизводителни изчислителни центрове.

Заводът в Унгария е част от световното произвеждане на Lenovo от 35 обекта на осем пазара, които обслужват клиенти на 180 пазара - в това число Аржентина, Бразилия, Китай, Унгария, Индия, Япония, Мексико и Съединени американски щати. Lenovo е необятно приета за своя световен модел на хибридно произвеждане, който включва композиция от вътрешно и договорно произвеждане.

За Lenovo:

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е световна софтуерна мощ с доходи от 62 милиарда щатски $, класирана на #171 в Fortune Global 500, в която работят 77 000 души по целия свят и обслужва милиони клиенти всеки ден на 180 пазара. Фокусиран върху смела визия за даване на по-интелигентна технология за всички, Lenovo надгражда триумфа си като най-голямата компания за лични компютри в света посредством разширение в области на напредък, които подхранват напредъка на „ Новите ИТ " технологии (клиентски, за външна страна, облачни, мрежови и интелигентни), включващи сървъри, предпазване, мобилни устройства, програмен продукт, решения и услуги. Тази промяна дружно с изменящите света нововъведения на Lenovo построяват по-приобщаващо, надеждно и по-интелигентно бъдеще за всички, на всички места. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com и прочетете последните вести в нашия StoryHub.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР