Умишлени и цинични ракетни удари по гражданска критична инфраструктура. Не

...
Умишлени и цинични ракетни удари по гражданска критична инфраструктура. Не
Коментари Харесай

Зеленски към руснаците: Без газ или без вас? Без вас.

„ Умишлени и цинични ракетни удари по гражданска сериозна инфраструктура. Не по военни уреди “, по този начин украинският президент Володимир Зеленски разказа съветските удари, които през вчерашния ден оставиха доста обитаеми места в Украйна без електрозахранване. Руските дейности пристигнаха, откакто украинската войска влезе в конфраофанзива в Харков. 

В обява във Facebook Зеленски съобщи, че украинският народ избира да е без електрозахранване, само че и без окупаторите. Той е безапелационен, че украинците и руснаците не са един народ и че един ден Украйна ще има газ, осветяване, вода и храна и ще е свободна от Русия.

Вижте какво още написа Зеленски:
Дори през непроницаемата мрачевина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове.Умишлени и цинични ракетни удари по гражданска сериозна инфраструктура. Не по военни уреди.Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?Наистина ли нищо не разбрахте?Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво приказваме?Четете по устните ми:Без газ или без вас? Без вас.Без вас или без светлината? Без вас.Без вода или без вас? Без вас.Без храна или без вас? Без вас.Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкоз страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „ другарство и приятелство “.Но историята ще сложи всичко на мястото си.И ние ще сме с газ, осветяване, вода и храна… и БЕЗ вас! “.
Към думите си той разгласява и видео на съветските офанзиви:

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР